Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Design >> Content

Ideje za stvaranje displeji studenog

Studeni donosi jakih boja lišća , šarene cvatu mame i tržišta poljoprivrednika ispunjene bundeve, tikvice i kukuruz . Te sezonske stavke čine uređenje unutar i izvan svoje kuće zabavno i lako za napraviti . Će studenog ukrašavanja projekti dodati lijepe tople boje i sezonski šarm u vaš dom . Prednja vrata

prednja vrata ježarište svoje kuće i to izgleda pozivamo da ga ukrasite prema sezoni . Loza vijenac ukrašen s jesenskim lišćem je lako napraviti . Obrazac loza Vijenac je dostupna na plovila trgovini . Jednostavno vruće ljepilo ostavlja na ugodan uzorak i dodati male čipka i žir . Dodajte luk sklopio s rafija i objesiti na vrata . Druga mogućnost je da se rezati koš na pola i hot - gluekartonskoj podlozi na njega . Hot - ljepilo malo mahovine do ruba i ispunite ga s jesenskim lišćem i svijetle čipka . Dodaj juta ili Rafija luk na ručku i prikazati ga na vrata .
Prednji trijem

trijem može se tretirati kao maloj sobi . Postavite mali rustikalni stol sa stolicom pokraj vrata . Klaster bundeve i čipka na stolu . Položite boje lišća oko njih . Linepletenu košaru s mahovinom i ispunite ga s pinecones i žira . Postavite koš na stolici . Stavite visok sjeme pods u zahrđalom mlijeka može ili keramički zemljani i položaju pokraj stolca . Alternativa ovom okruženju je kupiti bale slame i organizirati ove stavke na i oko slame . Dodaj lonac mame na podu . Mali strašilo može se dodati pozdraviti svoje goste .
Mantel

uređena Mantel će donijeti jesen u zatvorenom prostoru . Pokrijte kamina s jarkih boja lišća . Dogovorite grupiranje male bundeve s nekoliko čipka na jednom kraju kamina . Raspršiti pinecones preko lišća . Dodaj Rafija luk da lonac od mame i stavite ga na drugi kraj kamina . Dodajte malo naranče ili tamnocrveni staklene zavjetne svijećnjaci cijelom zaslonu . Čaj svjetla napaja baterija, sigurni su među suhim lišćem . Promašaj lišće može se kupiti na zanatskih dućana ako ih vole .
Blagavaonu

kako bi jednostavan prikaz za blagavaonu , kupiti otvorenu pletenu košaru da ima ručku . Hot - ljepilo mahovine da se postroje unutrašnjost koš . Položite grančice sa šarenim lišćem na vrhu mahovine . Stavi ih u oba smjera tako da se krajevi grančice preklapaju u središtu koš . Dodaj ušiju indijskog kukuruza . Povucite ljuske do izlagati šareni kukuruz . Rasporedi male bundeve i raznobojnih čipka s kukuruzom . Dodaj pinecones i žira , ako to želite .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-design/1016064496.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.