Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Design >> Content

Što jeladica Stropni

? Tray stropovi su postali sve češći , kao značajki u upscale i većim kućama . Ova vrsta stropa ima dva ili više razine . Centar razina jestan strop koji je 1 do 2 metra viši od periferije stropa . Čestokratki zid između stropovima će se sužava , tako da je donji strop ima otvoren pogled . Ladicu strop dodaje arhitektonski interes za strop i čini izgledaju veća od normalne . Dizajn

ladicu strop ima značajke slične na podgledna dizajna . Soffits su kutije u obliku pregrade koje se koriste za masku ductwork u strop . Razlika je u tome što ladice stropovi obično ne koriste za vodovima i umjestopodgledna spuštanje periferija strop , s ladicu stropperiferija stropa jestandardna visina stropa za ostatak kuće isredišnji prostor daje dodatnu visinu . Podgledna iladica često grade na slične načine .

Volume

Graditelji uvijek pokušavaju napravitikuću osjećaju veći i raskošna bez dodatnog kvadrature na kat . Natkrivene i ladice stropovi suprilično jednostavan način za dodavanje volumena u sobi. Viši stropovi činiboravak osjećam više ekspanzivna . Ljudi su često iznenađeni kada su dostaviti visok sobu i otkriti da jestvarna veličina sobe je manji nego što su u početku mislili .
Drama

ladica strop može biti obrubljen s dvije razine kruna letvice . Iznad jednog od krunskih letvicauže svjetlo može biti instaliran koja se smješta na prekidača za prigušivanje . To omogućujehomeowner daljnje poboljšanje strop značajku proizvodnjom mekom, sjajnom svjetlo koje osvjetljava ladicu . Ovaj tip lice privlači poglede prema gore i pojačava iluziju da je soba je veći .
Paint

interijera često će slikati u udubljeni ladicu drugačiju boju od ostatak stropa i zidova u sobi . U nekim slučajevima oni će podnijeti pravi zlatni list preko ladice i kutnim bočnim zidovima nakon slikanja tih područja crveno . To daje u udubljeni strop zlatne kupole poput učinka . Dodavanjem pladanj svjetlauvučeno područje će sjaj s toplom sjajnog zlata učinkom . Oni će također staviti luster na daljnje transformira svjetlo u nešto spektakularno . Svaka promjena boje u ladicu obično će unaprijediti dizajn i dodati vrijednost i dubinu na dekor .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-design/1016064497.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.