Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> rasvjeta >> Content

LED svjetla za čitanje u Uzglavlja

Odreći svijetle stolne lampe i završiti svoj ​​kasnih noćnih čitanja bez ometanja krevet partnera s LED rasvjete . LED svjetlo jekoncentrirani izvor svjetlosti možete usmjeriti na svoje knjige , rukopisa , radova ili bilo što drugo što čitate . LED svjetla dolaze u mnogim stilovima i završi možete uklopiti u dizajn svog uzglavlja i ostatka prostorije . Tijekom Bed

iznad kreveta LED svjetla sustavi su na zid iznad kreveta . Ovaj stil rasvjete će raditi i sa samostojećeg krevetu s drveta ili metala uzglavlja . Izaberite između jednog ili dva svjetla na stazi . Svako svjetlo je podesiv , što znači da možete kut ga na udoban visine . Obrada možete očekivati ​​da će naći su broncu , brušenog nikla i crna . Pogledajte kako postojećih metalnih završi u vašoj spavaćoj sobi kako bi vam pomoći da odaberete svjetlo koje će mreže s cjelokupni izgled prostorije .
Swing Arm LED

Za veće Uzglavlja poput tkanine ili tapecirane one ,swing arm LED svjetlo jeidealan izbor . Svjetlo se može instalirati pokraj uzglavlja , na obje strane radi simetrije ili na jednoj strani samo ako postoji samo jedan čitatelj . Jednom instaliran , ljuljačka krak model u mjestu . Nakon što su završili s čitanjem za noć , ljuljačka svjetlost natrag u svoje mjesto uz uzglavlje . LEDswing arm svjetla dolaze u rasponu od metalnih završi .
Goose vrata LED

Većina uzglavljem LED svjetla imaju guska vrat , dugo savitljivi vrat , koji vam omogućuje da savijati svjetlost na željenu poziciju . Iako su mnogi od guščje vrata svjetla su na zid , tu su i samostojeći sorti dostupan . Samostojeći guska vrat svjetiljka je idealan za situacije kada vam je potrebna koncentrirana svjetlo na drugom mjestu za projekt . LED guska vrat je također pogodan za kada imate goste u svoj dom kaosvjetlo može biti premještena bilo gdje imate izlaz .
Druge ideje

Druga mogućnost je clip -on LED svjetlo koje se mogu pričvrstiti izravno na uzglavlja , ili ako ste izabrali jedan od gore navedenih krevet dizajna , možete ga objesiti nešto niže od gornjeg ruba uzglavlja i hrane svjetla kroz otvor između letvica za drva uzglavljem . Bolnice i hoteli će priložiti LED svjetla za čitanje izravno uzglavlja , i dok je toopcija , možda želite razmisliti želite li trajno promijeniti svoj ​​uzglavlja .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/lighting/1016010224.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.