Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> rasvjeta >> Content

Kako izračunati stropna rasvjeta potrebe

Instalacija odgovarajuću količinu i vrstu rasvjete čini vaš dom funkcionalnu, bez osjećaja kao pećini ili kao da ste stalno pod reflektorom . Glavne vrste rasvjete uključuju ambijent , koji svijetli cijelu sobu ; zadatak , za izravno svjetlo na radnu površinu; i naglasak , koji ističe određeni lik u kući . Vrednovanje svog trenutnog rasporeda rasvjete pomaže vam odrediti gdje su potrebne promjene . Nastojte uravnotežiti funkcionalne rasvjete shemu s energetskom učinkovitošću . Upute Screenshot
1

Promatrajte trenutnu rasvjetu u svakoj sobi na raznim punktovima u dan . Otvoreni prozor obloge kao i obično učiniti za procjenu svjetlo tijekom dana uzeti u obzir prirodne rasvjete iz otvorenom . Obratite pažnju na količinu i kvalitetu rasvjete i danju i noću kako bi se utvrdilo gdje se promjene moraju biti izvršena.
2

odrediti potrebu za dodatnim osvjetljenjem sa stropa u svakoj sobi . Akostara učvršćenje je dim , razmislite zamijenivši ga s onom koja omogućuje za više voltaže . Ili istražiti mogućnost dodavanja više rasvjetnih tijela na stropu prostorije .
3

Identificirati područja svakoj sobi koja je potrebno zadatak rasvjeta za određene aktivnosti . Primjeri uključuju kuhinja countertops, blagovaona stolovi, tuš kabine , stol područja ili igre tablice . Odaberite vrstu stropa svjetla za pružanje zadatak rasvjete , kao što su Lighting , pratiti rasvjeta ili uvučena svjetla .
4

Nacrtajte skicu svakoj sobi , obilježavanje trenutne strop čvora za svaku sobu . Zatim privući dodatne čvora namjeravate instalirati . Razmislite razmak pa su rasvjetna tijela su raspoređene kroz sobu za uravnotežen rasvjetu koja nije koncentrirana samo na jednom području .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/lighting/1016010259.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.