Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> rasvjeta >> Content

Ideje za foyer ugradnja rasvjete

Tvoj je dom ipak foyer je običnoprvi dio unutrašnjosti svog doma da gosti vide . Dati pravi prvi dojam , trebate pravu vrstu foyer rasvjete . Kada uzmete u obzir sve opcije dostupne za predsoblja rasvjetnih tijela , shvatit ćete da možete uzeti vremena za pronaći čvora koji odgovaraju vaš dom dekor i postaviti pravo prvi dojam . Luster

Lusteri se u rasponu od praktičnih izgleda čvora do velikih i elegantnim umjetničkim izjavama . Ako je vaš dom ima više neutralnu boju teme i vaš dekor je skroman , a zatimmanji luster može stati vaš dekor . Možete postaviti dekorativnu ton ako ste stavili veliki luster s visi kristale u svom predsoblju . Za sigurnost vaših gostiju i opću korist , trebali objesiti svoje luster , tako da jevrlo dna to je najmanje 7 metara od poda .
Sconces

Sconces su zidne svjetiljke koje pružaju dekorativni izgled i vrlo mekano svjetlo na vašem predsoblju . Ako ste u potrazi za predsoblja čvora koji će vam dati svijetlu i ispunjava prostoriju osvjetljenje , a zatim sconces nisu prava stvar za vaše predvorje . Sconces može izgledati kao ukrasne svijeće čvora , umjetnih cvjetnih aranžmana ili komada zid umjetnosti . Odaberite zidni boje koje odgovaraju vaš dom dekor dati dosljedan izgled u vašem domu .
Indirektna rasvjeta

Indirektna rasvjeta jenačin da ispunite svoj predvorje s svjetlo koje nije svijetla i ohol. Instalirajte neizravne rasvjetna tijela uz zidove svog foajeu što bliže stropu kao što možete . Čvora se usmjerava prema zidovima ili stropovima , asvjetlo se ogleda kroz sobu pomoću reflektirajuće boje .

Privjesak Rasvjeta

Privjesak svjetla su dekorativne i funkcionalne . Možete objesiti privjesak svjetla na različitim visinama ponuditi rasvjetu tijekom foajeu i do bilo kakvih letova stepenica koji mogu raditi na predvorje kao dobro. Ne samo da se privjesak rasvjeta se koristi za svjetlo ulazni prostor vašeg predvorje , ali to također može biti postavljeni tijekom prikaza elemenata , kao što su zid umjetnosti ili tablici možemo istaknuti one stvari za ljude za ulazak svoj ​​dom .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/lighting/1016064669.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.