Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> rasvjeta >> Content

Vanjska rasvjeta ideje za Ranch - Style Bungalov

ranč stilu bungalov kombinira značajke oba ranč i bungalova stilova kući zgrade . Kuće obično imaju pravokutni tlocrt s malom trijemu , otvoreni prostori unutar kuće i velikim prozorima koji omogućuju u prirodnom svjetlu . Bilo da ste u adaptaciju starije kuće ili uređenje noviju jedan u stilu , morate tražiti pravo vanjskim svjetlima . Pole Rasvjeta

pol rasvjeta ima izgled starinski uličnog na zemni plin , ali s više moderno twist , jer su se svjetla raditi na struju . Svjetla su se često naći na ranč kuća nastalih tijekom 1940-ih i 1950-ih . Svjetla sjediti na visokim metalnih stupova , slično polovima nalaze na starim poštanskim sandučićima . Za izgled koji se uklapa u ranč bungalov stilu , odlučiti za jednu od crne metalne ili srebrne metala . Postavite startnu svjetlo tik do Vašeg kućnog nogostup ili trijem za pružanje rasvjete na okolno područje . Možete čak spojiti svjetlo na prekidaču unutar kuće i upalila svjetlo i isključivanje po potrebi .
Zid Rasvjeta

Sjedeći u istoj razini u odnosu na zidne , zidne rasvjete pruža osvjetljenje na trijem i ispred kuće . Imate mogućnost korištenja motion - sensored svjetla koja se automatski uključuje kada je netko ili nešto prođe ispred ili pomoću svjetla koje rade s prekidačem unutar kuće . Za utakmicu stil i dob svog bungalov ranču , odlučiti za svjetla izrađene od kovanog željeza , čelika ili odaberite svjetla nehrđajućeg s premazom u prahu koji nalikuje lijevanog željeza . Svjetla s ukrasnim staklene kugle ili one s mjedenim akcentima dodati vintage osjećaja u vašem domu .

Spotlighting

Izdvajamo ponuditi suvremeni zaokret na rasvjetu koji osigurava i sigurnost i funkciju u vaš dom . Instalirajte svjetla duž ispred kuće i između bilo grmlje ili druge uređenje okoliša . Svjetla pružiti luk od svjetla gore prema kući , pokrivajući trijem i druga područja mekom sjaju .
Viseće svjetiljke

Odaberite vise svjetla , također poznat kao privjesak lampe ili stropne lampe , za po trijemu . Odaberite dekorativnih rasvjetnih tijela , kao što su drvo ili metal i staklo svjetiljke u obrtnika stilu . Space svjetla ravnomjerno duž stropa trijema , i spajanje svjetla na prekidač unutar vašeg doma. Prekidač omogućuje uključivanje svjetla i isključivanje noću , rasvjeta ispred svoje kuće .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/lighting/1016065004.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.