Preporučio Visina za Foyer Light

Objesite svoj ​​foyer svjetlo previsoko , a gosti neće primijetiti vaš luster . Objesite rasvjeta preniska , a možete računati na posjetitelje sudaraju s armaturom . Uz pravilnu visinu vješanje , morate odrediti koji učvršćenje će ponuditi netto veličine za svoju ulazima. Veliki foyers će zasjeniti premaloj lustera , a jumbo čvora učinit će male unosi se pojaviti neugodan . Dizajneri koristiti jednostavne formule za izračun oba pravilnu visinu vise i odgovarajuće veličine za predsoblja svjetla . Pravilno Hanging Visina

instalirati svoje predsoblje luster , tako danajdonja točka je 7 metara od poda . Ako vaš foaje nedostaje dovoljno visoke stropove , možete objesiti vaše rasvjetu 6,5 metara od poda . Središte učvršćenje u sredini sobe . Ako je vaš dom ima dvije priče predsoblja , objesiti na stalak najmanje 7,5 metara od poda . Za maksimalnu rubnik žalbu , instalirati luster , tako da je vidljiva s ulice , pod pretpostavkom da vaš foyer nudi prozor iznad ulaznih vrata .
Idealno susret Visina

Ukratko entryways , ugradbene svjetiljke rade dobro ; u visokim foyers , lusteri suspendiran od strane lancima izgledati prikladno . Za estetske ravnoteže ,visina vašeg luster treba jeka visinu sobi . Koristite ovu formulu : Dopustite 2,5-3 cm u visinu učvršćenje za svaki platiti svoje foajeu penje . Na primjer , ako vaš foaje stoji 10 - metara visok , izaberite luster koji je 25 do 30 cm visoka . Foaje da se penje 15 metara u visinu će zahtijevati luster koji mjeri 37,5 do 45 cm visok .
Preporučio susret Diamater

širinu vašeg viseće svjetlo treba odražavati ukupnu veličinu prostorije . Da biste odredili idealnu promjer , jednostavno dodati širinu i dužinu vaše predvorje u linearnim noge . Dobiven broj predstavlja idealnu promjer lustera u inčima . Na primjer , ako jesoba veličine 10 x 12 metara , što bi trebalo odabrati učvršćenje koji se proteže 22 centimetara široka .
Snaga
Formula

Ako vaš učvršćenje ne nudi dovoljno snagom ,prostor će izgledati tamno i neprivlačan za goste . Izaberite jednu luster s dovoljno rasvjete , ili odaberite sconces i stolne lampe dopuniti rasvjetu u sobi . Za izračun pravilan snagom , pomnožite širinu i dužinu svog foajeu . Pomnoži rezultat s 1,5 da se s ukupnom iznosu od voltaže potrebne za sobu . Na primjer , ako je vaša soba veličine 10 x 12 metara , a zatim 10 puta 12 jednako 120 . Pomnožite 120 za 1,5 da se s 180 vata . Ili odaberite jednu učvršćenje koji nudi 180 vata , ili odabrati nekoliko izvora svjetlosti koji dodati do 180 vata .

Kako bi se pojača svjetla

Nema ništa gore nego što je ušla u sobu s malo prirodnog svjetla i nalaz da pomicanjem na prekidaču svjetla čini jedva išta radi otklanjanja problema . Prestanite živjeti kao vampir promjenom dizajna interijera , korak po korak . Postoje načini da se

Více >