Sprej Slikarstvo kućnim brojevima

dotjerati se rubnik žalbu svog doma tako trgovanje u svojim dotrajalim , bez sjaja i izblijedjelim kućnim brojevima za set s više perjanica . Srećom , ne morate kupiti nove kućne brojeve dobiti potpuno novi izgled ; samo morate donijeti svoje stare brojeve vratio u život sa svježim slojem spreju . Odaberite boju koja ne samo da se ističe , ali nadopunjuje boju svoje kuće za dobrodošlicu izgled koji pomaže svoj ​​dom napraviti dobar prvi dojam . To je ono što vam je potrebno Srpski sapune
220 - brusnim papirom Screenshot Aluminijska folija
Eksterijer spreju
čačkalica
Prikazati više uputa
1

piling izblijedjele kućnih brojeva s deterdžent za pranje posuđa i vode dok ste uklonili što više prljavštine i prljavština što je više moguće . Neka su brojevi suha i koristiti 220 brusnim papirom ili višu riješiti sjaj metalnoj je kakoboja u spreju može se lako lijepe za površinu od brojeva .
2

nokautirati list novinama vaš otvorenom ili dobro ventiliranom radna površina i mjesto neke skupile do loptice od aluminijske folije na vrhu . Stavite svoje kućne brojeve na vrhu foliju da ih podići i osigurati da strane na kućnim brojevima ne zanemare kad boja u spreju . To također sprečava brojeve iz pridržavaju novinama da je boja osuši .
3

Držite sprej boja može 8-10 centimetara daleko od kućnih brojeva i postupno pomesti boja u spreju nad kućnih brojeva . Sprej u kontinuiranom brišući gibanje , ne zaustavlja sve dokbroj potpuno prekrivena bojom . Čim prestane slikarstvo ,mokra boja će se početi uklopiti , što prijevoja linije nestati . Međutim , kao što počnete opet , dovoljno vremena možda prošlo dalinija mogla biti vidljiv kad se boja osuši . Napravite nekoliko prolazi dok ste zadovoljni s rezultatom . Pustiteda se osuši boja u skladu s uputama proizvođača .
4

Pregledajte nedavno naslikao kućne brojeve i provjeriti sa strane da se vidi da li postoje bilo mjesto koje ste propustili . Ako ste propustili mjesto , sprej malo boje na komad aluminijske folije . Staviti čačkalica u boje i kist propuštenu mjesto s čačkalicom . Ponovite sve dok sve točke u potpunosti prekrivena bojom .
5

montirati svježe obojane kućne brojeve na mjestu gdje su lako vidljivi s ulice da im pokaže da svakog prolaznika i gosta .

Creative Stropni Slikarstvo

Većina stropovi su oslikani jednostavnu bijelu boju , a ne puno više pozornosti posvećuje ovom prostoru . Međutim , nekoliko kreativnih stropne slikarskih tehnika može se koristiti za pretvaranje cijeli dojam sobi , dodajući luksuz i eleganciju , pa

Více >