Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Paint & Wallpaper >> Content

Kako Pokrijte grafite na sheetrock

Sheetrock jeglavni brand ime za gipsane zidne ploče , poznatiji kao suhozid . Prije suhozidom , gips se prvenstveno koristi za zidne površine . Danas , Sheetrock i drugi suhozidom proizvodi se obično koriste u poduzećima i domovima . Ako su vaši Sheetrock zidovi oštetili grafitima , ne uzrujavati - možete ga pokriti s fitilj i boje , tako da je više nije vidljiv . To je ono što vam je potrebno
Dust prikriti
120 brusnim papirom Screenshot Pijesak kolac
Primer Srpski Slikarstvo četkom
valjkom
Paint Screenshot Prikazati više uputa < br >
1

Stavite masku i lagano pijesaksheetrock sa 120 - brusnim papirom , pomoću brušenja pol do visokih područja . Brušenje pomaže izgladiti sve grube područja, kvrga ili podigli područja uzrokovane grafita . Ona također pomažeprimer bolje prijanjaju na suhoj površini .
2

premijer nad grafitima i cijelog zida s visokokvalitetnim interijera premaz . Jeste da zatamnjena u trgovini , tako da je jedan i pedeset devet nijanse svjetlije od boje boje . Primer pomaže pokriti grafite pa slika je učinkovitija i to pomažeboje bolje pridržavati sheetrock .
3

Obojite Sheetrock s visokokvalitetnim interijera boje . Koristite kist slikati rubove i kutove , zatim boja na sredini zida valjkom . Boja velike W , njih se preklapaju za dobru pokrivenost bojom . Nakon preporučenog vremena sušenja , možda ćete morati drugi kaput temeljito pokrivaju grafite .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/paint-wallpaper/1016010353.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.