Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Paint & Wallpaper >> Content

Kako Olakšaj bojom sjenu za stropu

Slikarstvo svoj ​​stropnijansu -dvije svjetliji od zidova stvara iluziju da je vaš strop je viša i tvoja soba je otvoreniji . Od boja suši tamnije nego što izgleda kada je mokro , što možda nije shvatio kako tamna će to izgledati na strop , kada ga postavljanje . Umjesto dopuštajući da tamnije boje boje ići na otpad sjedi u garaži , pokušajte ga popravljajući prva tako da sijeva . Iako to nije općenito preporučuje da se petljati sa specifičnim formulama boje , to može biti vrijednopucao u slučaju krajnje nužde . To je ono što vam je potrebno Srpski litru ili litre baze bijeloj boji
bojite miješalicom Screenshot Veliki 3 - ili 5 - galon kanta
kist Screenshot otpad brodu ili kartona
Sušilo za kosu
Screenshot Prikaži više uputa
1

Get kvart ili galon spremnika iste isti osnovni bijele boje , kao nekada miješati boje boje . Kupiti istu marku , tip i isti završiti kao boja koju koristite .
2

Provjerite je li boje boja je dobro zatvorena . Okrenitemože naglavačke 15 minuta . Ovaj helpw pigment koji je riješen na dnu , miješaju natrag u bazu boje . Okrenite može desne strane prema gore i otvorite ga .
3

miješati nekoliko minuta kako bi se osiguralo da se pigment i druge elemente u bojama su ravnomjerno raspoređene . Ulijte boju u veliku kantu .
4

Otvorite bijelu bazu i umiješajte ga za par minuta da temeljito pomiješati sve sastojke boje .
5

Ulijte bijela boja baze u bazu boje u malim koracima , oko 1 /4 šalice na vrijeme . Čim neki bijeli temelj je dodao , da se miješa u boju boja .
6

Zaustavite dodavanje baze kada se približavate boju koju želite . Bolje je griješiti na strani oprezom ; uvijek možete dodati još bijeli ga olakšaj dalje , ali nećete ga moći ponovno potamniti ako odu predaleko .
7

Četka tanki sloj nove boje na komad otpadnog drveta ili kartona . Uključite sušilom za kosu , a cilj je na naslikao otpad za nekoliko minuta da se osuši . Od boje izgledaju tamnije kada su suhi , imat ćete bolji pokazatelj onoga što će bitigotov u boji ako suhu testni bilješku .
8

Dodaj još male količine bijelog bazne boje , ako potrebno i promiješati , ako želite da ga olakšaj dalje . Napravite još jedan probni krpa na komadiće . Nastavak ugađati boju dok niste zadovoljni .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/paint-wallpaper/1016010406.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.