Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Paint & Wallpaper >> Content

Što jeDouble - Petlja valjak

?Prvi valjak je izumio u 1940 , Norman Breakey u Kanadi , i patentiran u SAD-u Richard Adams . Od svog debija ,valjak je doživio brojna poboljšanja i preinake . Dual - loop valjkom , a koristi za miješanje boja boje ili teksture obrazaca , jedan je od tih promjena . Dual - loop valjak također zovedual valjkom ili Split valjak . Osnovna struktura

dual - loop valjkom izgleda kao standardni valjak , osim da je to u obliku kapitala "T " umjesto "P" oblik izvornog modela . Valjak okviri protežu na obje strane u centru gola u "T. " Umjesto korištenja jednog valjanje petlju , dvije strane grede svake održati samostalnu petlju . Dva petlje dajudual - Petlja valjka svoje ime .
Funkcija

koristiti dual - petlje valjak dati šareni mo završiti na površinu koju ste slikarstvo . Uranjanjem svaka od dvije petlje u drugoj boji boja , a zatim je u valjanje lučnog oblika uzoraka , te slučajno raspodijeliti u dvije boje na različitim intenzitetom u odnosu jedna na drugu . Krajnji rezultat jezid koji izgleda malo starije , s klasičnim točkaste teksture . Možete koristiti teksturama valjci s iste boje boje kako bi se postigla sličan rezultat pomoću teksture nego u boji .


Posebnu opremu

To je najlakši za korištenje dual - loop valjkom sa specijalno dizajniranim dvostrukim boje ladice , koje obično koštajumalo više od standardnih ladica . Iako je to teže , možete ih koristiti s par standardnih ladica , svaka sa svojom bojom . Boja izbor je također važno , kao i različite stilove boje stapaju bolji od drugih . Od boje tvrtke uvesti nove formule redovito , vaš najbolji kladiti se pitati na lakirnicu ili home poboljšanje centru o kojoj oslikava raditi najbolje za svoje potrebe . Valjak pokriva također dolaze posebno izrađen , uključujući i teksturom navlake za specijalne efekte .

Varijacije

Kao i kod standardnih valjcima , možete dobiti dual - petlje valjci s nekoliko varijacija za posebnu namjenu . Proširivi dual - loop valjci imaju telescoping ručku koji vam omogućuje da dođete do udaljenih mjesta bez rastezanja . Valjci s dužim ili kraćim role okvira će ugostiti različite duljine valjaka za različite vrste poslova .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/paint-wallpaper/1016065324.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.