Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Paint & Wallpaper >> Content

Međupremazni trim s tvrdo pod

Zid obloge , uključujući baseboards i trim oko vrata , može zahtijevati periodično međupremazni s podudaranja boje ili mrlja . U područjima s drvenom podu morate slikati trim bez dobivanja bilo na podu . Zaštita tvrdo prije nego što počnete i korištenja odgovarajuće obloge slikarskih tehnika smanjuje šanse od oštećenja vašeg podnice . Kat Zaštita

zaštititi drvene podove prije nego što počnete nanošenja novog trim . Položite plastičnim ili juta slikarsku ceradu preko cijele površine poda . Stavljanje TARP samo u području u kojem radite ne štiti ostatak podu od boje prati oko na svoje cipele . Koristite slikarsku traku pridržavati ceradu na pod i stavite ga udobno smjestiti na rubna letvica trim. Ljepilo na slikarevih trakom ljušti bez ostavljanja ostataka iza na svojim drvenim podovima . Koristite slikareva traku blokirati bilo koju površinu , uključujući zidovima i prozorima, koji su u blizini obloge , ali ne zahtijevaju slikarstva .
Trim Priprema

Priprema ovisi o stanje na prethodni premaz opreme. Grubo , piling lak ili boja zahtijeva uklanjanje prije nego što možete slikati preko nje . Koristite komercijalne razrjeivač i strugač za uklanjanje starih premaza od trim. Držite striptizeta kontejner zatvorenim između koristi , kao što to može curiti kroz slikareva cerade i propast završiti na podnice ispod ako se slučajno je prolivena . Ako je prethodni premaz na trim je u dobrom stanju , oblaganjem temeljni ili trljanje lagano brusnim papirom pomaženove boje kaput pridržavati njega . Ispunite bilo ispucati ili praznine u trim s drvenim kitom nakon uklanjanja staru boju , ali prije nanošenja prajmera.
Primjena

Koristite kvalitetnu kist svakog premaza obloge . Uski 2 - inčni široki kist dobro radi za većinu baseboards i vrata opreme veličinama , ališira ili uža četkica može biti potrebno , ovisno o širini obloge . Kutna četka vam slikati u blizini rubova trim točnije , smanjuje crtice i kaplje na zidovima i podovima . Koristite mali dojava kist dobiti boju u uskim prostorima , kao što su uglovima , uz rubove trim , ili u dekorativne kosina . Boja jedan tanki sloj na trim i pustite da se potpuno osuši prije nanošenja drugog sloja. Primjena početnu debeli sloj boje uzroka kaplje i trčanje koje mogu proći ispod poda TARP .
Čišćenje

čak i uz pravilnu podnu zaštitu i nanošenje boje , neke boje prskanja može napraviti svoj ​​put na drvenom podu . Izvadite ceradu i slikarski vrpcu čim trim boje osuši i provjeriti pod za štetu . Navlažiti krpu na boje za uklanjanje i utrljajte preko boje spotova dok su nestala . Poraziti s čistom, vlažnom krpom kako bi uklonili ostatke boje maknuti . Drveni podovi zahtijevaju hitnu sušenje kako bi se spriječilo savijanje i može oštetiti . Akomrlja ili završiti na podu je uklonjen s bojom prskanja , mrlja područje s mrljom koja odgovara završiti na ostatak podu .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/paint-wallpaper/1016065339.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.