Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Paint & Wallpaper >> Content

Savjeti o Ravnomjerno Miješanje Glitter u zidnu boju

suhi i sjaj u svoj zid ili strop boje je jedan od načina da daju svoje sobe u svjetlucavi sjaj , ali je važno kako bi se osiguraloglitter ravnomjerno miješati . Ne postoji zajamčena metoda za miješanje glitter u boji , ali postoji nekoliko tehnika koje možete zaposliti da spriječi svjetlucavo žarišta . S pažljivog pristupa i malo predumišljaj , vaš glitter- slikarstvo projekt je svakako bitiuspjeh . Koristite Paint Glitter

Glitter jelukav tvari , i dok ga drži u cijelom odjeće i materijalima koje koristite miješati , to ne može staviti na svoje boje . Koristite sjaj koji je posebno napravljen kao dodatak boje - neobrt glitter za umjetničke projekte . Glitter dodaci, kao što su granit kristala , su napravljeni da budu kompatibilni s različitim bojama , što ga čini lakšim za miješanje , primijeniti i održavati . Također možete primijeniti tanki glitter glazuru na prethodno zid obojen za više definiran izgled .
MjeraGlitter

To može izgledati savršeno u redu da se deponij glitter aditiv u svoje boje , bez brige o iznosu , jer možete vidjeti sjaj u mješovitim boje i dobiti ideju o svojoj zasićenja . Međutim , ako vam se dogoditi da vam drugi limenku boje ili trebate dotjerati mjesto kasnije zbog nepredvidivih nesreća , važno je znati koliko aditiva po galonu ste koristili prvi put okolo . Koristite mjericu ili žlicu dostaviti savršenu količinu aditiva svaki put .
Testirati ga

Prije slikati cijelu svoju spavaću sobu ili kuhinju sa svjetlucavo - unosi boje , testirati boje u malom out - of - the- način licu mjesta . Izvođenje brzi test omogućuje vam da provjerite razinu glitter jednomboja je suha i može vas upozoriti na potrebu za više ili manje sjaja po galonu . Mix vrlo malu količinu boje i sjaja za ovaj test , tako da ne morate pokrenuti iz za novu limenku boje , ako ste slučajno izvesti preopterećenje glitter . Zapišite svoje mjere , tako da ćete ih imati za kasnije .
Machine Mix

To je teško miješati boje rukom , i to je još teže radu glitter u boju i završiti s čak kaput . Ako imate električnu bušilicu i privrženost boja miješanje , možete napraviti svoj ​​vlastiti temeljito miješanje prije nego što počnete slikarstva . Alternativno , možete svratiti lokalnoj trgovini home poboljšanje i imajutrgovine mehanički miješati sjaj u boju . Možete provesti brzo osvježavanje miješati rukom , kada ste spremni za početak projekta , alistroj mješalica će se obaviti najveći dio posla .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/paint-wallpaper/1016065452.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.