Mogu li Paint peći kanalima ?

Rad peći ljepljive , da li je u podrumu ili negdje drugdje u kući , može biti ružan . Cijevi su izrađene od pocinčanog čelika i imaju sjajnu , srebrni izgled . Peći kanali mogu se bojati , ali koristeći ispravnu kakve boje je potrebno za najbolje rezultate . Priprema površine

pocinčani rad kanala , osobito u podrumu , treba temeljito očistiti prije nego što je naslikao . Koristite redovito čišćenje kućanstva i krpu ukloniti svu prljavštinu , prašinu i druge nečistoće sa kanalima . Akokrhotine stvarno se grudice na kanalizaciju , a zatim možete koristiti jači čišći . Brisanje očišćene kanala sa krpom i dopuštajući im suha prije nego što počneteproces slika je bitna .
Primer

premaz na bazi ulja ocijenjeno za uporabu na metalnim pomaže bojite se pridržavaju pocinčanog čelika . Mjesto pad krpe ispod sve rade kanala , i koristiti kist ili valjak primijeniti premaz . Donje i stražnje strane posla kanala može biti teško doći , adugo barata kist će vam pomoći da stavi premaz na tim područjima . Zbog posla kanal je suspendiran iz stropa , boje kaplje može biti problem . Koristite lagani sloj primera i izgladio kaplje čim se pojave na kanalima . Premaz je potrebno oko četiri sata da se osuši .
Paint Srpski Srpski

bazi ulja boje koja se boduje za uporabu na metalnim najbolje radi na peći kanalima . Izbjegavajte lateks ili redovito boje jer neće pridržavati ispravno , čak i na vrhu kaput od primera . Koristite valjak u vidljivim mjestima za gladak završiti i kist za druga područja . Tanki sloj boje je najbolje , čak i ako to znači stavljanje više od jedan sloj boje na kanalizaciju .
Savjet

ulje - based paint i na bazi ulja premaz može imati štetne plinove . U podrumu , gdje ventilaciju bi mogao biti problem ,ventilator može pomoći da cirkuliraju zrak . Respiratora koji je namijenjen za korištenje oko kemikalija . Otvorite podrumu vrata potaknuti bolji protok zraka . U vlažnom okruženju , kao što su podrum , boja i premaz potrajati dulje nego što je uobičajeno da se osuši . Provjera boje ili premaz za suhoće prije dodavanja još jedan kaput je idealan .

Predložene Eksterijer Home boje boje

Vaš dom ima arhitektonski stil koji je vjerojatno slučaj s drugim kućama u susjedstvu . Boje koje ste izabrali za vanjske dopustiti da vaš dom ističu i odražavaju vaš osobni ukus i stil . Eksterijer slikarstvo uključuje ne samo zidove , ali trim i va

Více >