Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Paint & Wallpaper >> Content

Koje je boje zid s išaran Sand Pločice

?Velika stvar o išaran pijeska pločica je daboja je toliko svestran , alineujednačena tekstura i ton ga držati od toga da bude dosadno . Činjenica da je pijesak jesvijetlo neutralno znači da se ide sa samo o svemu i nudi priliku za drastične promjene bez velikih vremena ili financijskog ulaganja . Zid boje se odlučite ovisi o ukupnom učinku želite za sobu , uzimajući u obzir faktore poput osvjetljenja , korištenja i veličine . Monokromatski

monokromatski shema boja drži sve u istoj boji obitelji - u ovom slučaju , nijanse bež . Bež nudi dosta prostora za tonske varijacije , tako da istražite boje poput bjelokosti , Ecru , ljuske jajeta , kita , pa čak i nijanse smeđe . Svjetlije boje će se otvoriti , manju sobu , dok tamnije boje dodati bogatstvo i intimnost u veći prostor . Igrajte se s teksturom kako bi sobu od izgleda dosadno . Monokromatske bež tonovima rezultati u umirujuće, opuštenoj atmosferi , ali pazi - većina beiges pokazati mrlje i može izgledati prljavo brzo , tako da to ne može biti najbolji shemu boja za sobu navraćati malu djecu ili kućne ljubimce
< . br >
Pastela

Uparivanje pastelne boje pijeska pločica evocira beachy atmosferu koja može biti kao vesela i mirna kao što želite . Pale plave i zelene su umirujuće , dok blijede breskve i žute imaju tendenciju da se više optimistični . Lakšipastel ,veći to će napraviti soba izgleda , alisvjetlije pastelne može uljepšati inače tamnu sobu . Izaberite svoju omiljenu boju za zidove , ali imajteobloge bijeli ili kao poklapaju s vaše pločice kao što možete dobiti kako bi se izbjeglo potrazi pretjeran. Pastela izgledaju najbolje u prostorijama s mnogo izravnoj sunčevoj svjetlosti .
Brights

Pijesak pločica osigurava neutralan pozadinu za korištenje svijetle, zasićenih boja . To su boje li pronaći prema sredini bojom čipu , a oni uglavnom ne sadržavaju bijela ili crna . Jarke boje stvoriti zabavno , casual izgled koji skriva dobro nose , ali planirati shemu boja pažljivo . Međuigra brights nikada ne bi trebao biti jednak ; odaberite dominantnu boju koja će osigurati oko 60 posto boji se u sobu , a sekundarne boje da se dobije oko 30 posto , i tercijarne boje se dobije konačni 10 posto kroz naglasak komada . Inače , što pokrenete rizik od zabavno - house izgled .
Darks

Tamne boje mogu stvoriti topao, elegantan prostor s pijeskom pločica . Pogledajte pozorno u prošaranom teksture u vašem pločica , te odrediti naglasak boje na poslu . Možda ćete primijetiti suptilne nijanse zelene , plave , ljubičaste ili narančaste , a to su boje koje treba uzeti u obzir za vaše zidove . Imajte na umu da su tamne boje zatvoriti sobu u , tako da bi trebao biti rezerviran za veće sobe s puno prirodnog svjetla . Naglasak boravak sa luksuznim materijalima i čvora da bi tamnu shemu boja iz gleda sivilo, ili pokušati suptilne učinke boje na zidovima dodati vizualni interes . Slikarstvo pruge iste boje , ali dvije različite vrste sjaj pretvara običan zid u sofisticirani točke interesa .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/paint-wallpaper/1016065710.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.