Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Paint & Wallpaper >> Content

Kako dodati sjajnom teksture Zidovi kupaonica

Gloss boja jeuobičajena završiti za područja zidova izloženih vlazi , kao što je u kupaonicu . Gloss lakova općenito lakše očistiti i više nego izdržljiv ravne ili satena završi , iako oni imaju tendenciju da se prikazati svaki mane i nesavršenosti na svojim zidovima . Jedan od načina da se prikrije nepravilnosti na podlozi dok koristite sjaja je teksture vaše kupaonice zidove dok slikate . Osim skriva nedostatke , tekstura može poboljšati ukupnu kupaonicu decor.Things što vam je potrebno
deterdžent za pranje posuđa
Veliki spužvu
joint spoj Screenshot, brusnim papirom
Tackcloth Screenshot slikareva trakom < br > Primer Screenshot četkica Screenshot Roller
Roller pokriva
valjak ladicu
Gloss caklinu Screenshot kantu Screenshot plastičnom folijom
Wide - gustog češlja ili lopaticom Srpski Srpski prikazati više uputa
1

očistiti zidove u kupaonici koristeći razrijeđeni mješavinu tekućeg sapuna za pranje posuđa i toplom vodom . Nježno trljajte zidove s velikim , mekanom spužvom . Isperite zidove sa čistom vodom kako bi uklonili ostatke sapuna .
2

popraviti sve rupe u zidovima sa zajedničkog spoja , slijedeći upute proizvođača za miješanje i primjeni ovog proizvoda . Nekakrpanje materijal suho , a zatim pijesak je čak s površinom okolnog zida . Obrišite svu prašinu s komadom tackcloth .
3

Tape izvan područja pokraj zidina namjeravate slikati . Izvadite prekidač pokriva, ručnik barovi i drugih lako izmjenjivi zid čvora .
4

Nanesite sloj primera na svoj pripremljene kupaonice zidova . Počnite uz rubove zidova , koristi mali kist koji se uklapa u kutovima . Spread primer nad srednjim dijelovima velikih zidina s valjkom i glatka - nap zaštitnim pokrovom . Neka primer suši na količinu vremena preporučenog na etiketi proizvoda .
5

Ulijte svoj ​​sjaj caklinu u veliku kantu za miješanje . Dodaj dovoljno suhozidom zajednički spoj napraviti tanki tijesto . Ulijte malu količinu teksturom boje u valjak ladicu . Položite komad plastičnom folijom , u preostalom bojom u velikom žlicom i pokriti kantu s poklopcem da bi i dalje od isušivanja dok ste na poslu . Boju u valjak ladicu do rubova zidova s malim kistom , pomoću dabbing prijedlog umjesto korištenja dugim potezima . Nanesite teksturom sjaja boje na malom dijelu vašeg zida , oko 4 metra visoka tako široka 4 metra , pomoću valjka s debelim nap .
6

Napravite dimenziju i iluziju pokreta rasijecanjem debeli sloj teksturom boje sa širokim gustog češlja ili lopaticom . Koristite kratke poteze za stvaranje krivulje ili prekrižene crte koje se preklapaju , ovisno o željenom rezultatu . Primjenjuju preostali boje na zid na isti način . Nekaprvi sloj osuši i nanesite drugi sloj , ako je potrebno .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/paint-wallpaper/1016065722.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.