Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Paint & Wallpaper >> Content

Boja Tehnike za izgreben Tekstura bijelim zidovima

Dodavanje neke teksture na svoj životni prostor bez trošenja jedne sudbine je prilično jednostavan . Jedan način da se koristiti sljedeći put odlučite staviti novi sloj boje na zidovima je promašaj slikarskih tehnika . Ogrebotine na boje može se postići na više načina , a kada je nastupao s pravilnom finesa , zidovi će nalikovati pucanja kamena ili mramora ili oslikani zid će imati starinski ili tužan pogled . Metode

Korištenje boje sami postićiizgreban , pucanja nastup na zidovima uključuje korištenje bilo teksturama valjke ili druge predmete na " mark "mokre boje . Možete koristiti nešto poput kit nož za samonekoliko maraka , ili možete koristiti fino češalj za više detalja . Svaki objekt može postatislikarstvo promašaj alat , ovisno o vrsti završiti želite .
Underlay

još jedan način da se postigne sustavnije izgled je prvo objesiti teksturom pozadina , koja donosi više profesionalne rezultate nego samo " winging " ga , kako je opisano . Odaberite teksturom papir koji sliči na vrstu ogrebotine želite u vašim zidovima . Nakon visi papir , boja preko nje s bijelom bojom za teksturom bijelim zidovima .
Teksturom boje

Postići grebanje teksturom izgled pomoću boje koja je teksturom , koji je kupio pre - mixed za lakše poslove poput ogrebotina . Ako vam je potrebna teže teksture , kupiti u prahu boje i pomiješajte ga sami . Nakon ovog postupka , možete to učiniti što je debela ili kao tanki kao što želite postići željenu teksturu .
Praksa

Praksa svoj slikarsku tehniku ​​na komade otpadnog drveta ili kartona prije nego što počnete u na stalnoj zid . Vježbanje je osobito važno kada se planira koristiti teksturama valjci, noževi, češljeve ili druge za slobodno slikanje uređaja .
Boja

Iako ste slikarstvo bijeli , ako poželjeti pojavom dubine u ogrebotine na zidovima , pod - slikanje s malo tamnije boje je potrebno . Jednostavno grebanje Prinosi boja teksture , ali rezultati ne mogu biti vidljivi bez tamnije boje ispod bijele . Boja je podloga , i pustite da se potpuno osuši prije početka rada na bijelom gornjem sloju .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/paint-wallpaper/1016065866.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.