Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Jastuci i bacanja >> Content

Kako Edge Afganistanski

pletenje ili kukičanjeafganistanskih jesjajan način da saznate novi bod ili uzorak , dok stvaranje nešto lijepo i korisno . Dok većina Afganistanci počinju i završavaju s pojedinačnim lancima i uboda , možete napraviti još gotovi rub dodavanjem neke jednostavne rese nakonposla je završen . Ovaj jednostavan dodatak na svoj komad će mu dati posebnu notu koja pokazuje vam je stalo izgled vašeg projekta . To je ono što vam je potrebno
kartona Screenshot pređe bi se uklopili u afganistanskoj Pretraživati ​​Škare Pretraživati ​​kukičanje kuka
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Izrežite komad kartona do 5 cm širok . Duljina svoj ​​komad može biti bilo gdje 5-8 centimetara , sve što je udoban za vas nositi .
2

Zamotajte pređe oko kartice , pazeći dakartonska ostaje ravna i ne sklupčati .
3

Izrežite jednu stranu loop pređe . Svaki komad pređe će biti 10 centimetara , abroj komada pređe će vam trebati je dva putabroj uboda široka vaša afganistanskih je . Na primjer , ako je vaš afganistanskih je širok 220 lanaca , trebat će vam 440 komada pređe .
4

Postavite kukičanje kuka kroz prvi bod na dnu tvoj afganistanskih . Fold jedan lanac pređe na pola , tvoreći petlju u sredini . Postavite petlju na kuku i lagano povucite petlju kroz rub bod uafganistanskih . Povucite samo jednu stranu pređe kroz tako da je jedna polovica od komada sa svake straneafganistanskih . Potvrdi dapređe jednaka na svakoj strani . Zavežite čvor u pređe .
5

Ponovite korak 4 gore dok svaki bod na rubovima i na vrhu i na dnuafganistanskih je vezan s resama .
< br >

od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/pillows-throws/1016010557.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.