Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Jastuci i bacanja >> Content

Posteljina Terminologija

Pojam " posteljinu " se odnosi na proizvode od pamuka ili lana koje se koriste za krevet . Praktične i ukrasni pribor se koristi za kompletan izgled i funkciju krevetu . Posteljinu

tipični posteljinu set uključuje opremljena list , stan list i jastučnice . Ugrađena List jedno lima i obično ima elastične strane ili ugla , koji bi se stati čvrsto iznad madraca . Pločastog jetop lista , koja se nalazi iznad obloženi lim uvučen u na dnu . Jastučnice jastuci pokriti i zaštititi ih od ulja za tijelo ili zaprljanja .
Posteljina oprema

plahte, također poznat kao popluna , su debeli, mekani pokriva da su ispunjeni prema dolje ; oni se koriste za pokrivanje vrhu kreveta pružiti toplinu . Razlika između tješi ili poplun i jorgan je dapoplun ima ukrasni šavovi - naziva " prošivanje " - i obično je ispunjena pamučne vate , a ne prema dolje . Quilt odgovara preko kreveta . Popluni također koriste za prikaz na zidu . Prekrivač pokriva cijeli krevet i doseže do poda . To se koristi za zaštitu i dekorativne svrhe .
Ukrasni pribor

Jastuk Shams su ukrasne jastučnice , a može uključivati ​​stvari kao resama i gumbe . Noćenje suknje su ukrasne komada tkanine koje se nalaze na vrhu box proljeće i doći do poda . Poplune dopustiti kuće dotjerati stari poplun ili tješi s novim izgledom . Tješi ili poplun uklapa unutar velikih džep poput pokrova .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/pillows-throws/1016010566.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.