Što jerazina 1 perina

? Prije kupnje dunja , postoji mnogo izbora kako bi , a jedan od onih koji je toplina . Razina 1 perina jelagan tješi za toplih noći . Iako topliji od ljetne tješi , to je puno bolje nego na razinu 3 ili 4 , te je najvjerojatnije previše lagan za zimu. Fill snage i težine od vašeg tješi raditi zajedno kako bi se utvrdilo njegovu toplinu . Vaša spavaća soba je prosječna temperatura i da li su" hladni " ili " toplo" spavač će vam pomoći da odlučite da lirazina 1 dunja je prava stvar za vas . Ispunite moć

Ispunite snage jepokazatelj kvalitete u donji koji ispunjava Vaše tješi , avećaispune snaga ,bolje . Visoka fill snage pokazuje veliki niz klastere i dobru kvalitetu dolje , što znači da je vaš tješitelj će biti i lagana i topla . Perina od 750 punjenja će biti topliji od 650 popuniti dunja iste težine .
Težina

težina dolje u svoj tješi određuje ne samo kako teška je , ali i njegova toplina . 650 fill , 44 oz . perina će biti topliji od 650 punjenja , 28 oz . perina . Kupnja teže tješi jejeftin način za dodavanje toplinu , ali to također čini svoje tješi manje svjetla i pahuljasto . Dok dodajući ispunite snaga poveća ikvalitetu i toplinu Vašeg tješi , dodajući težinu dodaje toplinu bez poboljšanja kvalitete .
Temperatura

najviše betona obzir pri odabiru toplina vašeg perina jetemperatura od vaše spavaće sobe . Razmislite da li namjeravate koristiti perina tijekom cijele godine , ili samo sezonski . Bilo kako bilo , odrediti prosječnu temperaturu od vaše spavaće sobe na večeri koju namjeravaju koristiti svoj ​​tješi . Razina 1 tješi jelagan izbor ; ako bi klima uređaj na visoku ili namjeravate koristiti tješi u zimi , što će najvjerojatnije trebati višu razinu toplinu od razine 1 .razina 1 perina je najprikladnija za spavaće između 60 i 65 stupnjeva .

toplo ili hladno Sleeper ?

toplina tijela tijekom spavanja određuje koliko toplina koju je potrebno iz svog tješi . Tu su " toplo ", " hladno" i "prosječan" spavači , i svaki treba različitu razinu toplinu u prostoriju u istoj temperaturi . Osoba koja je uvijek toplo svidjeti razinu 1 perina u sobi kao kul kao 55 stupnjeva , ili možda čak i hladnije . No ,osoba koja je uvijek cool mogao koristiti na razini jedne tješi u prostoriji toplo kao 70 stupnjeva .
Ostala razmatranja

Ovisno o tome kako " toplo" ili " hladno" ste , možda postoji nekoliko razina topline koja bi bila prikladna za temperaturi od vaše spavaće sobe . Također , na različitim trgovaca ,toplina razini 1 perina može biti malo drugačiji , ili ova toplina se može postići s različitim punjenja snage i težine kombinacijama .

Francuski pletenica jorgan Smjerovi

francuski pletenica poplun jetradicionalni uzorak pogodna za bilješke . Izrađen od malih izdanaka , možete odrezati komade od stare odjeće napravitikomemorativni poplun podsjeća na isprepletene kose pletenica . Priprema Cut svoj otpadni materijal n

Více >