Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Jastuci i bacanja >> Content

Perina Činjenice

donje plahte su iznimno tople deke koje se mogu koristiti za pružanje veliku izolacije i toplinu u ekstremnim temperaturama . Za razliku od teške plahte, štep ispunjene plahte su obično mnogo manju težinu , jer su ispunjene dolje perja . Mora se voditi briga da se očuva život posteljinu , međutim, i koraci se mogu poduzeti kako bi produžili pranja i smanjenje trošenja . Poplun poklopac se često koristi kako bi zaštitili dunja i držati ga čistim . Ispunite moć

kvaliteta dolje ispunjen proizvoda na određena je za punjenje snage . Dobar proizvod će sadržavati iznos od najmanje 550 .
Grofovi teme

Broj vlakana , ilibroj niti po kvadratnom inču , jevažan detalj . Veći broj znači mekši proizvod koji će biti više izdržljiva i trajati duže .
Zbunjujuće

zbunjujuće odnosi na vrstu gradnje koji čuva niz od kreće i grupiranje . Najbolji deke će biti zbunjen .
Njega

donje plahte ne može oprati kod kuće , jer su preveliki da bi se učinkovito očistiti i može se oštetiti agitator u dom stroj za pranje rublja . Uzimajući u kemijsku čistionicu jenajbolji način da se brinu za perina .

Jamstva

donje plahte mogu uključivati ​​jamstva koje se kreću od nekoliko mjeseci do života . Bolji proizvodi će uvijek biti potpomognuti opsežna jamstva .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/pillows-throws/1016010627.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.