Kako kupovati za električna deka : Savjeti što trebate znati

Ah , ne postoji ništa kao što je curling se u lijepom toplom krevetu na hladne zimske noći . Već desetljećima , električne deke su postalisine qua non u noćna udobnosti . Ako ste u potrazi na kupnju električni pokrivač , ovaj eHow članak objašnjava sve što trebate znati o tome kako električne deke funkciji i probleme s kojima se može imati. Upute Screenshot
1.

Kako električne deke rad. Električni pokrivači imati fleksibilan grijanje element niz sendviču između deke u gornjem i donjem tkanine . Možete osjetiti grijača s prstima , a možete ih vidjeti ako podignite dekicu i gledati kroz njega . Grijači pokriti većinu dekom , osim za neke sa strane i nekoliko centimetara na vrhu , tako da ne opeći lice noću .
2

električna deka kontrola . Električni pokrivači dolaze s kontrolom temperature koja se obično kreće od 1 ( zgodnih ) do 10. ili H ( najtoplijem ) . Ovisno o kvaliteti deka ,Hot postavka doista može vas znoj noću ako se u toj poziciji . Neki električne deke (poput Sunbeam kralj i kraljica modela ) standardno dolaze s dvostrukim kontrolama , idealno ako vaše druge značajne preferira temperaturu bilo toplije ili hladnije nego što vam je činiti . Također , neki električni pokrivač kontrole dolaze s predgrijavanja značajku za zagrijavanje svoj ​​krevet prije nego što se u nju .
3

električna deka Veličina . Električni pokrivači su se jedva pokrije krevet sa samopar centimetara lijevo na svakoj strani . U redu ako stesamo spavaš u krevetu ; ali ako dijele krevet sa svojim značajnim drugim , svakako će htjeti kupitielektrična deka barem za jedan stupanj gore , dvije veličine gore, ako je moguće . To znači da za bračni krevet , dobiti Queen size električni pokrivač . Za Double ( Puni ) krevet , dobiti veličini kralj električni pokrivač . Ako imate Queen krevet , da ćete morati ići s kraljem kao dobro.
4

električna deka Fabric kvalitete . Većina električne deke obično se ne osjećam kao debeli i plišani kao prosječnog dekom . To je zbog strukture deku i na činjenicu da su elementi moraju ići tamo . Prije nego što kupiti svoj ​​električni pokrivač , zip otvoriti plastičnu ambalažu i osjetiti kako debelimaterijal . Ako se osjeća papir tanka i stvarno mogu osjetiti grijača , preskočiti preko njega . No, ako je deblji i osjeća više kao redoviti pamučnom dekom , trebali biste uzeti u obzir . Također možete kupiti električni pokrivač koji ima uzorak ; onaj koji ima supermekog materijal ; i jedan s klasičnim velura .
5

električna deka automatsko isključivanje i uštedu energije značajke . Većina električne deke danas dolaze s 10 - satni prekid uštedjeti energiju i tako da opasnosti ne pojavljuju . Međutim , neke električne deke također dolaze sa značajkom uštedu energije koja se automatski smanjuje električna deka temperaturu noću dok ti spavaš da štede energiju . U redu ako steduboko spavaš ; ali ako silagan san i pronaći sebe uzimajući iz postelje često noću , da ćeš naćimalo prohladno .
6

električna deka Marke . Ako uđeš u posteljinu odjelu većini big - box prodajnih mjesta i robnim kućama , naći ćete puno Sunbeam električna deka modela . Ostala električna deka modeli uključuju cijeli dom i zemljište je kraj ( Sears ) ; MARTEX , sealy i Biddeford ( JC Penney i Kohls ) ; i SlumberRest ( Macy ) .
7

Izvijestio električna deka pitanja . Pitanja Služba izvijestili s nekim deka modele električnih su kratak život ( 1-2 godine) , neispravne grijači , jeftine tkanine , spor grijanje , deka premalen za krevetom, i pokrivač postaje hladnije tijekom noći .

8

Gdje pronaći velike ponude na električne deke . Trgovina na prečitavanja diskontima uključujući Ross , TJ Maxx , Marshall -a , te u utorak ujutro . Ne preporučamo kupnju svoj ​​električni pokrivač na Wal- Mart ili K-Mart , kaokvaliteta tkanina ima tendenciju da se vrlo siromašni i električna deka grijanja može nehajan . Ne preporučamo kupnju svoj ​​električni pokrivač online ( osim u slučaju kada ga kupiti od online verzija od cigle i malter trgovini , kao što su Sears i JC Penney , gdje možete lako vratiti ga , ako to ne radi ) .

Vorherige Seite

Popluna za Alergeni

Ljudi koji boluju od astme , alergija i ostalih respiratornih uvjetima može olakšati noćna zagušenja i patnju pomoću hypoallergenic poplune i plahte . Tvrtke kao što su Ogallala , SmartSilk i pacifičke obale proizvode plahte i pokrivače s visoke kval

Více >