Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Jastuci i bacanja >> Content

Sunbeam električna deka Uputa

Sunbeam Products , Inc jeproizvođač zatopljenja deke i grijane madrac jastučići koji je u poslovnom za više od 100 godina . Prema internetskoj stranici tvrtke , njegovi proizvodi mogu se naći u više od 25 milijuna kućanstava . Iako Sunbeam nudi razne zatopljenja predmeta , upute da posluju jedni od njih su ista i vrlo jednostavna . Upute Screenshot
1

Položite električni pokrivač na krevetu . Pozicija je to takonaljepnice koje se nalaze na pokrivač je u podnožju kreveta i prema gore .
2

Spojite kabel na modul na dnu deka , u blizini etiketi . Vi ćete znati da je spojen kad čujeteplastični zglobovi klik .
3

Pokrenite kabel po podu ispod kreveta . Nemojte ga zaglave između madraca i madrac , i pobrinite se da ne dobiti stegnut ili zapleten .
4

Postavite kontrolu zatopljenja na obje strane kreveta , blizu uzglavlja . Ako vaš pokrivač ima dvojno kontrole , postaviti jedan na svakoj strani kreveta .
5

Priključite svoj ​​pokrivač u utičnicu .
6

Uključite deku pritiskom gumb " On /Off " na kontroli .
7

Podesite temperaturu deku zakretanjem veliki brojčanik na vrhu upravljačke jedinice . Kao što ga okrećite ,temperatura izabrani će biti prikazan na malom zaslonu na upravljačkoj jedinici .
8

Zagrijte deku pritiskom na tipku " On /Off" jednom, a zatim udarajući " Zagrijte "gumb . Deka će zagrijati za 30 minuta prije nego se vrati na svoje prethodne postavke . Za zaustavljanje predgrijavanja , jednostavno pritisnite " On /Off ".


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/pillows-throws/1016066083.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.