Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Jastuci i bacanja >> Content

Kako ZavršiPletena konop Trim na tapecirani prevlaku

Pletena konop trim jeelegantan način završiti tapecirani jastuk ili jastuk . Lako je baste trim na rubu jedne strane jastuka i sašiti jastuk zajedno . Najteži dio je stvaranje krajeve trim izgled završio ; to zahtijeva rad s pažnjom i precision.Things morat ćete Srpski Pillow tkanina
presvlake trim s LIP Screenshot Temu Screenshot šivaći stroj Screenshot Zipper ili cjevovoda pješice
Igle
< br > Prikaži više uputa Screenshot
1. mjesto krajeve trim na najmanje zamjetnom strani jastuku .

označiti mjesto gdje ćete staviti krajeve trim na jastuku . To bi trebala biti na najmanje primjetnim strani . Na primjer , što će ga staviti na stražnjem rubu tapeciranog vrhuotoman i na donjem rubu naglaskom jastuk . Ne možete se pridružiti obloge u kutu . To ne bi trebao biti na mjestu ćete ostaviti otvoren za punjenje .
2

Pinpletenica na desnoj strani najvećeg dijela proizvoda . Mjesto pletenica na jednom rubu tkanine s početkom kraja gajtana proteže 1/2 inča iznad jednog kraja ruba tkanine . Pin pletenica oko rubova s gajtana prema unutra i ruba ruba usklađen s ruba tkanine . Preklopite krajeve pletenicu oko inča i proširiti kraj pletenice 1/2 inča preko ruba tkanine .
3

Machine - profircati , šavovi na usni smanjiti što bliže pletenicu što je više moguće , koristeći zatvarač stroja ili cijevi stopalo . Prošivati ​​kroz gajtana dio obloge s obje strane preklopa . Uklonite igle kao šivati ​​.
4

Pin na sljedećem komad tkanine sandwiching ruba trim između tkanine i usklađivanju sve rubove . Šivati ​​šav što bliže vanjskom rubu pletenicu što je više moguće , koristite ciferšlus ili cijevi stopalo . Ona pomaže pritisnuti tkanina s prstima tako da možete osjetiti kvrgu u pletenicu ispod .
5

Završi jastuk kao i obično . Kadjastuk se okrenuo na pravu stranu van, krajevi trim će biti unutar iobloge će se preklapati s vanjske strane . To daje jastuk završio izgled .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/pillows-throws/1016066090.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.