Kako dodati cjevovoda na jastuk

Stavljanje baciti jastuke na vaš namještaj je jedan od načina za dodavanje vizualni interes za sobu . No, ponekad se čak i sami jastuci mogli koristiti malo nešto extra . Jedan od načina za dodavanje boje i teksture na dosadne jastuka je da su neke ukrasne cijevi oko rubova . Ako imate šivaći stroj i znam kako šivati ​​osnovne ravni bod , ovo jeprojekt koji može biti dovršen u popodnevnim satima . Pregled, što vam je potrebno
šav Ripper
šivaći stroj pregled
Ručno šivanje iglom
teme
Upute Screenshot 1

Skinite tkanina poklopac sa svog jastuka s šav Ripper . Pomaknite oštar točku šava Ripper pod jednim bodom i razbiti nit , a zatim ponovite ovo o svaki centimetar dok ste učinili jednu cijelu stranu jastuka . Tug nježno na tkaninu na svakoj strani šava ; to bi trebao raspasti jednostavno . Ako postoje bilo kakve tvrdoglavi područja , koristiti svoj šav Ripper razbiti više šavova nego samo vuče jače , što može suzu rupe u tkanini . Ponovite na svakoj strani jastuka dok ste razdvojeni cijeli poklopac na dva komada tkanine .
2

Mjera oko rubova jastuk kako bi se utvrdilo koliko cjevovoda , trebat će vam . Kupiti gotove cijevi s lokalnog tkanina dućan ili napraviti svoj ​​vlastiti iz duljine kabela i tkanine po vašem izboru .
3

Pincjevovoda na desnoj strani jedne od tkanina komada . Poravnajte stan , sirove rubove cijevi s rubova tkanine , tako daje me strana cijevi , što je debela i cilindrični u izgledu , suočava unutra . Kada dođete do ugla , isječak u 1/2 - inčni utor u sirovom ruba cijevi , tako da se može savijati , pazite da ne rezati prugast dio .
4

šivati ​​cjevovod u mjesto pomoću zatvarač nogu na vašem šivaćem stroju . Držite boda crtu što bliže kabel moguće bez šivanja kroz samu kabel . Kad ste otišli sve na putu oko tkaninu i natrag na početnu točku , preklapaju komada cijevi za 1 centimetar . Smanjite krajeve cijevi , tako da se preklapaju na bod liniju i šivati ​​nad njima tako da se krajevi neće svađa.
5

Stavite drugi komad tkanine tijekom prve s desne strane zajedno . Pin komada zajedno i šivati ​​oko rubova , ponovno se približiti na cijevi kabela moguće bez prolazi kroz njega . Ostavite otvor oko šest inča dugo na jednoj strani .
6

Okrenite jastuk kućište pravu stranu i pažljivo stavite jastuk kroz otvor . Nakon što je unutra , koristite iglu i konac za ručno šivati​​otvaranje zatvorena .

Koje su različite veličine comforters

?Prikladne veličine tješi čuva vas toplo od svog vrata na nožnim prstima po noći i ugodno drapes svoj ​​krevet po danu . Za gotovih izgled ,tješi se proteže na madrac na vrhu bedskirt . Tipično ,tješi je veći od popluna i manji od prekrivač . U Sjedi

Více >