Odabir Noćenje Jastuci

Zato što ćete potrošiti najmanje osam sati na dan s glavom na jastuku , ima smisla da odaberete onu koja podržava vrat i glavu i vas tješi u preostalih spava . Ustajanje iz kreveta s bolovima leđima ili ukočenost vrata -Rezultat jastuk koji ne odgovara vašem tijelu i treba - može upropastiti cijeli dan . Trgovine imaju mnoštvo veličina, oblika i različitih punila za izabrati iz , kako bi bili sigurni da dobijete jastuk koji Vam pomaže da ugodan noćni san .
Upute Screenshot 1

Odaberite jastuk koji podržava način na koji spavanja . Ako spavate na boku ili leđima , možda želite jastuk koji ima snažnu potporu za vrat i leđa , atrbuh spavaš možda vole mekši jastuk koji ne gurnuti glavu. Ako vam je draže dva jastuka umjesto jednog , možda želite ravniji jastuke . Za testiranje jastuk podršku , stavi ga na tvrdu površinu i gurnuti prema dolje s obje ruke za 10 sekundi . Ako jastuk vraća , ima snažnu potporu i ako leži ravno , ima slabu podršku .
2

Razmislite veličinu vašeg kreveta pri odabiru jastuk veličine . Veličina Kraljica jastuci su izrađeni za tu krevetom , kao i standard- , papirima i king size jastuci . No,prava veličina jestvar osobnog ukusa . Često listovi se prodaju u setovima koje uključuju jastučnice ; ako kupite jastuke koji surazličite veličine od vašeg kreveta , možda ćete morati kupiti dodatne jastučnice .
3

Potražite jastucima s hypoallergenic punjenja , ako ste skloni alergijama . Dolje jastuci nude lak zadovoljstvo za one koji vole svoje glave držao u udobnosti , ali nude malo vrat podršku . Memory pjena jastuci sadrže kondenzirani strukturu koja pruža dodatnu podršku dok formiranju puta za konturama vaše glave i vrata , ali može imati neugodan miris . Poliester jastuci nude jeftiniju alternativu , ali nude slabu podršku i da ih treba zamijeniti češće
4

Pogledajte jastuka u šivanje i tkaninu . Kvalitetnije jastuk će biti izrađen od tkanine s visokim thread count išivanje će biti ravno i čvrsto zadržati punilo od istiskuje .

Vorherige Seite

Kako oprati poliestera Jastuci

poliester jastuci su sigurne za strojno pranje i sušenje . Kada je vaša posteljina treba osvježenje , nema razloga da ne bacaju svoje poliester jastuci izravno u stroj za pranje rublja . Čak i jako prljavo poliester jastuci oprati učinkovito u perili

Více >