Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Jastuci i bacanja >> Content

Upute za runa deke S rupice ivica

< p > Gotovo svatko tko je ikada gledao za upute o tome kako napraviti runo bacanje nailazi upute za pokrivač izrađen od dva komada runo vezani zajedno uz rubove . Bez šivati ​​runo deka jedolikuje projekt za nekoga tko ne želi pobjeći iz iglu i konac ili netko tko želi dvoslojni runo deka . Za osobu koja želi runo deka s čistim rubovima , jedan je napravljen od jednog sloja obrubljen s rupica bod jedobar izbor . Pregled, što vam je potrebno
2 metara od flisa pregled Rezanje mat < br > Vladar pregled Rotary Cutter

Vez nit
Igla pregled škare
Upute Screenshot 1 < p > Preklopite runo na pola , od okrajak ruba do ruba okrajak . Rub rubrub da se čvršće tkani od ostatka tkanina . Držite tkanina po uglovima rubova okrajak takopresavijeni rub visi na dnu . Premještanje uglovimarub rubova i nazad , gore i dolje , dokputa uz rub visi ravno i nije upletena u sve. Položite presavijeni runo na svom rezanje tepih jednom kada se puta ravno .
2 < p > Izrežite ravno gore i dolje strane i ravno preko vrha presavijenog runo da se postroje rubove dva sloja od flisa i uklonite rubove okrajak . Koristite svoje ravnalo voditi okretni rezača kako bi ove rezove kako bi se osiguralo čiste ravne rezove . Izrežite u duge glatke pokrete , a ne u kratkim, naletima , back- and- naprijed kretanja dobiti ravne , glatke rubove da ne izgledaju sjeckan off . Izvucite runo
3 < p > Počnite obrezivanje ruba flisa s rupice bod s vezenje konac i iglu . ; početi u sredini jedne od strana . Držite iglu kroz runo tkanina od leđa prema naprijed oko 1/2 inča od ruba . Donesite iglu ravno prekoostavili 1/2 centimetar , i staviti iglu natrag kroz runo od naprijed prema natrag , ostavljajući bod labav. Donesite iglu i konac preko ruba runom , natrag oko na front , i provucite ga ispod prvog uboda , krećući se od ruba prema središtu . Izvucite iglu natrag prema rubu pokrivača , tako da se vuče da ravna linija niti gore , pa se pokreće uz rub pokrivača , kao i zatezanja bod .
4 < p > stick igla kroz runo tkanina naprijed prema natrag 1/2 palac s lijeve strane na posljednjem mjestu donesete iglu kroz runo . Opet , ostavite bod labav. Donesite iglu natrag na prednjem dijelu runa preko ruba tkanine , i gurnite ga ispod zadnjeg bod od ruba prema središtu . Izvucite iglu natrag prema rubu tkanine premjestiti tu liniju nit tako da radi uz rub runom a također zatezanja bod . Držite raditi oko ruba runa na ovaj način .
5 < p > napraviti jedan bod sa strane , jedan od dijagonalno u kutu i posljednji bod u s vrha kada se na uglovima tako da tvore svojevrsnu trga s dijagonalnom crtom preko njega s uboda .
6 < p > Kravata off nit i trim višak nakon što ga učiniti sve na putu natrag oko gdje ste krenuli . < br >

od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/pillows-throws/1016133873.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.