Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Jastuci i bacanja >> Content

Kako napravitiRocking Chair Pad

< p >stolica za ljuljanje slabljenja dodaje udobnost inače tvrdi drveni stolac , kao i dodir njuh i dekor koji će uljepšati bilo koju sobu . Stolica za ljuljanje jastučići nije teško napraviti i ne potrajati dugo za završetak . U stvari , možete napraviti nekoliko i imaju dom dekor naglasak da se može mijenjati sezonski . Odaberite komplementarne boje tkanina koje ćete uživati ​​i zabavljati se . Pregled, što vam je potrebno pregled Mjerenje tapeScissorsSewing MachineIronPinsApproximately 2 metara 100 posto pamuk fabricCoordinating pipingCoordinating threadKnife oštrice pjene cushionRibbon za odnose (po izboru )
Upute Screenshot 1 < p > Odlučite ako želite samo sigurnosni jastuk , ili sjedalo i natrag jastuk . Ove upute su za šivanje oba sjedala i natrag jastuk . Uz mjernoj traci , izmjerite područje željenog jastuka (s) . Nakon što su poduzete idužina i širina mjerenja , dodajte 3 inča svakog mjerenja i to jeveličina rezati komade tkanine .
2 < p > Izrežite dva komada tkanine za svaku jastuka dimenziju . Izmjerite opseg svaki komad tkanine i izrezati jedan komad cijevi od tih mjerenja za svaku jastuk .
3 < p > Stitch cjevovoda otprilike 1/2 centimetar od ruba jednog komada tkanine za svaku jastuk . Stavite desnu stranu zajedno i bod je šav 1/2 inča s rubova oko jastuk pokriva , ostavljajući jednu stranu otvorena za okretanje . Šivamo s cijevima komad na vrhu i to je najbolje da se malo okrugli uglovima jastuka , dok šivanje cijevi na . Šivati ​​dva komada jastuk zajedno kako bi odgovarao oblik jastuka .
4 < p > Isječak bilo ugla tkanine off i povucitejastuk pokriti desnu stranu van krozrupu utakmice otvorenom . Pritisnite poklopac dobro s vrućim željezom . Pažljivo umetnite pjene jastuk u jastučnicu . Nakonjastuk je umetnuta i prilagođen za fit , pažljivo zatvoriti otvor s malim slip uboda .
5 < p > Ponovite isti postupak za leđa jastuk . Po želji , ovi jastuci također mogu imati veze na rubovima za pričvršćivanje jastuke na stolicu za ljuljanje . To se lako donosi zapinjanje veze ( napravljen od iste tkanine ili čak izrađena od vrpce ) u dva ugla jastuka prije šivanje poklopac jastuka zajedno.

od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/pillows-throws/1016133881.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.