Poplun Ideje za muškarce

Ako ste poplunar , vjerojatno uživati ​​u izradi poplune za obitelji i prijatelje . No, dok su baka i tete mogu Ooh i ahh nad svojim prekrasnim poplune , muškarci u obitelji može predstavljati veći izazov . Ipak , dečki uživati ​​vlasništvo poplun završiti u , a oni gledajući igru ​​na zimske večeri i ručno poplun može milost čovjeka krevet , kao ižene . Ali kada napraviti poplun za čovjeka , možda ćete morati pristupiti zadatakmalo drugačije .
Tkanine pregled

Zaboravite amrelčina čekove , slatka duckies i delikatna cvijeće . Popluni za muškarce zahtijevaju muške tkanine u masnim otiscima i muške boje . Razmislite provjere , plaids , smeđe, plave i zelene šume . Ako bi to izgledalo kod kuće u lovački dom ili konobi ,muškarac u vašem životu to također mogu voljeti . Ili otići na izvor i stvoriti poplun od svih svojih starih omiljenih košulje i kravate ili u bojama njegove omiljene sportske momčadi .
Obrasce pregled

Ostavite bakin cvjetnjak i ništa Victorian za žene . Traži poplun knjige za muške obrasce poput brvnara , pijukom ili buzzsaw . Odaberite bold geometrijske dizajne ili sportsku ili farmi temu , ovisno o interesu čovjeka . Osobno je poplun za primatelja jedobra ideja , je lipoplun je za muškarca ili žene . Za muškarca u svom životu , ugraditi omiljeni sport ili hobi u svoj poplun dizajn . Odaberite biljni i životinjski svijet pod utjecajem obrazac za lovca ili ribar ili jedan se odnosi na izgradnju za stolara .
Prošivanje

Poput tkanine i uzorak ,prošivanje treba odražavativiše muška zavoja . Za neke obrasce , jednostavan pregled prošivnom će raditi dobro . Ili odabrati ponoviti uzorak s prirodom , sportu ili radnom srodnim temama kao što su lišće, nogometnih lopti i čekića . Pomoćpoplun stajati do dugo korištenje i pranje stroj prošivanje . Za deblje poplune , možda želite tack slojeva zajedno , a ne prošivanje cijelu površinu . Držite granice jednostavna i čista , bez ruffles , kapice ili drugih volanima .
Ostala razmatranja Screenshot

Muškarci cijeniti mekoću i udobnost, kao i svi . Flanel popluni , kao i flanel košulje , apeliram na mnogim muškarcima . Ili odabrati hrapav traper ili samt . Prirodni pamuk udaranje proizvodi manje silovit poplun koji može svidjeti ljudima i to nosi dobro . Ako niste sigurni štočovjek želite puniti za će vam se svidjeti , uzeti trag od odjeće nosi i stvari s kojima se on okružuje . Koristite ih za dizajn pravu poplun za njega .

Vorherige Seite

No

Nächste Seite

Otvorena stanica Pjena za garniturom za sjedenje

garniturom za sjedenje kupite može biti otporan na elemente , ali njegovi jastuci nisu . Ako jastuci nemaju odgovarajuću punilo , što će apsorbirati vlagu , rastu plijesni i zahtijevati zamjenu u jednoj ili dvije sezone . Razumijevanje svojstva open-

Více >