Kako organizirati noćni ormarić

noćni ormarić je čestoprevidi komad namještaja ; to služi važnu svrhu , noći , ali se vrlo malo pozornosti tijekom dana . Organizacijski može biti nešto što se reći da ćete učiniti svaku noć kao se stvari pokucao na pod ili ne mogu naći na sve . Uzimanje 15 ili 20 minuta organizirati stvari uredno će vam pomoći zadržati od ikada ponovno kucati tubu balzam za usne off štandu , samo da su ga uvaljati u krevetu i izvan dosega . Očistite

prvi korak u organiziranju noćni ormarić je otkloniti stvari iz svojih ladica i vrhu . Uklonite sve , odbacujući zastarjele kreme i lijekove , stavljanjem predmeta koje ne koristite tijekom noći bilo u drugom, više korisnih mjesto , ili ih relegating na određenom prostoru u stražnjem dijelu ladice za povremeno korištenje . To je takođerdobro vrijeme da se obriše noćni ormarić i unutar ladice , ako je potrebno .
Ladica Organizatori

Mala Ladica organizator i otpatke , dizajnirana za držanje olovke i male stvari , doći u ruci za ladice prostora u noćnom ormariću . Možda će vam trebatimalo , tako da znate točno gdje doći u mraku da biste pronašli ono što tražite : jednu kantu za olovke i oznaka , drugi za smeće ili plitku posudu za balzam za usne ili roll-on biljni balzam glavobolja . Još jedan mali bin može pohraniti kreme ili lijekove koje mogu koristiti u krevetu , kao što su ručne ili za lice, glavobolju tablete ili mentol prsima trljati . Svi ovi stao u ladici , na dohvat ruke od svoje omiljene strani kreveta . Notepad koja se koristi često može sjediti na vrhu ili pod smeće , u blizini olovke .
Lamp i vodnog

noćne lampice će pružiti čitanje bez držanja cijela soba osvijetljena s krovnom svjetlu . Svjetiljka treba biti postavljen na stražnjem dijelu noćnom ormariću , usmjeren ili blizu uzglavlja gdje ste vi ilivolio jedan čita . Svjetiljka mora biti nadohvat ruke i dovoljno stabilan za uključivanje i isključivanje bez prevrtanja . Imajući svjetiljku u stražnjem dijelu noćnom ormariću također pomaže zadržati kabel iz vida . Bokal vode ili stakla trebao sjediti na dohvat ruke , ali ne i pravo na rub noćnog ormarića , i treba bitispremnik koji nije lako prevrtati.
Dekor i sat ili telefon

Decor predmeti poput vaze ili okvir za slike može sjediti na strani noćnom najdalje od kreveta , tako da ne morate doći do više od njih na uključenje svjetla ili pristup ladicu . To također pomaže spriječiti ih od uzimajući gurnula u mraku . Budilica može sjediti pod kutom u pogledu na strani najbliži krevet ; ako koristite mobitel umjesto budilice , to bi trebalo biti na dohvat ruke , ako želite provjeriti vrijeme ili zaokret u svojoj ugrađenim alarmom . Knjiga ili televizija daljinsko također može sjediti na dohvat ruke na krevetu strani noćnom ormariću .

Kako Ukrasite kuhinje s noćnim

prenamjena staru komodu u funkcionalnom i nevjerojatan novi predmet tako da se kreće od tradicionalne prostora u spavaćoj sobi na netradicionalnih mjesto u kuhinji . Neobična boja ,zanimljivo oblik ipravo plasman u sobi bioblači ističu kao iskaz koma

Více >