Kako Dizajn inspirativan Poslovni prostor u vašoj spavaćoj sobi

Nije svatko ima prostora za zasebnim kućni ured , iako, ako radite od kuće - ponekad i cijelo vrijeme - što je potrebno. Kada je prostor ograničen , mnogi ljudi gledaju u spavaćoj sobi kao moguća područja dvonamjenske za spavanje i rad . Fokusirajući se na nekoliko ključnih pojmova , bez problema integrirati u radni prostor u vašu spavaću sobu , stvaranje kohezivnog , inspirativnu uredski prostor . Okomita pohrana

Većina kuće poslovni prostori nalaze se zabit u prometu , ponekad se u kutu . Dok vi ne želite da vaš poslovni prostor dominirati svoju spavaću sobu , želite imati puno prostora za pohranu . Postavite stol u kutu i koristiti police iznad njega držati knjige , ukrasne predmete i pomagala . Koristite Mason staklenke ili male kante postavljene na zid s metalnim spojnicama za držanje olovke , olovke , pa čak i svježe cvijeće . Montirati pletenim košarama na zid , tako da oni čine male cubbies za papir , klamarice i drugim malim uredski materijal .
Dosljednost

Stvaranje nadahnuća uredskog prostora u vašoj spavaćoj sobi je o kontinuitetu u dizajnu . Nađi uredski namještaj koji koordinira s postojećim komada u sobi , poput rustikalnog drva stol u paru sa starinskom krevet od kovanog željeza . Hang artwork preko stola koji vas čini osmijeh u jutarnjim satima , kao što su proširene fotografiju iz omiljenog odmor , zbirku obiteljskih fotografija ili otisak ukrašena ohrabrujuće riječi u elegantnom tipografijom . Ako je soba će služiti prvenstveno kao spavaća soba , koristite sobu šestar u obliku zaslonu ili otvorenog polici za odvajanje radno područje od ostatka prostora . Alternativno , premjestiti odjeće i obuće do ormara i ispod kreveta skladištenja , i staviti svoj ​​stol u ormaru postati vaš privatni mali kutak za rad . Skinite vrata ormara i zamijeniti ih sa zavjesom , ili ih ostaviti kakve jesu .
Room Design

Ako radite od kuće , mnoge od vaših budnih sati su proveli na vašem stolu . Postavite radni prostor u blizini prozora , tako da možete uživati ​​i svjetlost i pogled izvana . Svijeće u citrusnim okusima osigurati stimulativni miris . Za miran prostor , postavite stol dalje od vrata spavaće sobe . Za povećanu privatnost rada , okrenite stol , tako da se suočava ostatak sobi s ekrana računala usmjerena prema zidu . Zatim ,stol također služi kao pregrada između područja krevet i radni prostor .
Sakrij nered i Accessorize

Nered je sve prije nego nadahnuća , pa se smanjila nered spremajući papire i uredski materijal u ukrasne kutije . Tajnica stol daje sobi lijepu komad namještaja , kada je zatvoren , ali to je vrlo funkcionalan , kada vam je potrebna . Postavite veliku, udobnu stolicu pokraj stola da služi kao čitanje gluho ili sjedalu za stavljanjem na svoje cipele . Magazin datoteka kutije pojednostaviti prostor i osigurati mjesto za račune , spise i glavne knjige knjigama . Lampa je od neprocjenjive vrijednosti za kasno - noćni studiraju ili rade i ranojutarnjeg blog čitanja . Odaberite dvosobna -friendly pribor koji su prikladni za radni prostor , poput svijeta , ukrasni sat ili lončanice .

Kako to pretvoriti u formalni blagovaonicom , u obitelji Media sobi

Iako nema tvrdih - i - brzo pravila za projektiranje medijski prostor , često je opremljen za slušanje glazbe , koristeći računalo , gledanje filmova i televizije , igranje video igara i čitanje . Kada se odlučite za pretvoriti formalnu blagovaonicu

Více >