Zabava načina da se postaviti Podrum

Previše podruma čamiti kao spremišta davno zaboravljenih blagdanske ukrase , out-of - sezoni sportske opreme i posljednjih pet godina ' poreznih prijava . Nema razloga da gubite premijera prostor u svom domu na skladištenje . Push okvire u stranu - ili ih premjestiti iz u garažu - i okrenuti svoj ​​podrum u zabavu , iskoristivog prostora . Obitelj Game Room

Pretvorite svoj podrum u zabavno mjesto za cijelu obitelj . Podrumima često slabo, pa instalirati atraktivno osvjetljenje odozgora . Uzmi obitelj glasovanje o igrama za sobu . Neke opcije su biljar, stolni nogomet , zračni hokej ili čak i ping - pong , ako je vaš podrum je velika . Montirati dartboard na zidu , s magnetskim pikado , ako vaša djeca su mladi . Pružiti udoban kauč , beanbag stolice i stol za održavanje grickalice . Store igre i pomagala u ormarima . Držite rashlađeno piće pri ruci u malom hladnjaku .
Home Theater

Ako volite filmove , ali mrzim zelenaški cijene za ulaznice i grickalice u kazalištu , postavili svoj film u podrumu . Tepih podovi da priguše izvan zvuk . Instalirajte stropno osvjetljenje sa daljinskim upravljačem za jednostavnu zatamnjenjem svjetla . Montirati najveći televizijski ekran koji se uklapa u prostor i svoj ​​proračun na zidu , a položaj nekoliko zvučnike po sobi . Smjestite se veliki kauč i naslonjača ili fotelja ispred ekrana . Ne zaboravite mali hladnjak i mikrovalna pećnica za hladnih pića i kokice .
Vježba Soba

Nema razloga da plati za članstvo u teretanu ili venture izvan u zamrzavanje vremena , ako imate svoj ​​vlastiti podrum teretanu . Počnite s svijetle rasvjeta i mekane, podstavljenim tepisi na podu . Odaberite eliptičan stroj , stacionarni bicikl ili ergometar za kardio treninga . All - in-one kućne teretane prilagodi vježbe svoje ruke, noge i core mišiće . Set za odvodnju otpadnih klupu i izbor slobodnih utega u kutu sobe . TV na zid s izborom vježbe DVD-a omogućuje vam da se razlikuju vaše vježbanje rutinu svaki dan .

Obrtni soba

umjetnost i obrt može biti u neredu , a često zahtijevaju znatna prostor i spremište . Vinyl ili laminata je lako obrišite nakon neizbježnih izlijevanja . Mount ormare, police ili isl. držati zalihe . Izvrsna rasvjeta jepotrebno , pa instalirati podesiva stropno osvjetljenje , kao i jednu ili dvije zanatskih svjetla koja se zakreću usredotočiti gdje vam treba svjetlo . Odaberite veliki obrt stol s jednostavan čistu površinu , a okružuju ga s nekoliko stolaca za obiteljski obrt noći . Opustite se i izmisliti nove kreativne ideje u udoban kauč ili fotelju .

Kako kombinirati gostinjsku sobu sa igraonica

Živim u maloj kući zahtijeva kreativno razmišljanje i vidimmnogo koristi da jedna soba može pružiti . Na primjer , vaš dnevni boravak je često više nego samo dnevnu sobu . To također može bitiblagovaonica , knjižnicaart studio . Vaš igraonica može bi

Více >