Proširivanje život kožni namještaj

Koža namještaj predstavlja povijest životinjske kože koji se koristi da ga pokriti . Vrste , zemljopisni položaj i prehrambene navike životinja morautjecati na kvalitetu njegovog vanjskog izgleda , krajnji proizvod koji se koristi za kožnu garnituru . Neki koža su stekli iz određenih područja kako bi se poboljšala željene mogućnosti, kao što nubuk kože uvezene iz Europe . Dobro očuvane koža preživjela stoljećima , a može se naći u muzejima i imanja diljem svijeta . Redovito održavanje jeključ za produljenje života kožni namještaj . Pokušao i istiniti metode

Koža namještaj može razbiti i pogoršati zbog ulja izgrađeno grime , tla i tijela . Koža uređaj produljuje život kožnu garnituru . Ostali proizvodi koje možete koristiti su laneno ulje i neutralne PH kože čišćenje . Proizvođači kožna garnitura za sjedenje ponudi uređaja i proizvoda preventivno - održavanja , koje su dizajnirane posebno za uređaj i za čišćenje kože . Online resursi mogu pomoći u određivanju koji tip kože vaš namještaj prekriven je i preporuku za ispravan proizvod za održavanje svoga Koža je elastičnost .
Ne preporučuje se za kožne

korištenja proizvod iz ograničenog popisa preporučenih proizvoda kože tretman , ali izbjegavajte predmete na dugom popisu stvari koje nikada ne bi trebao na koži . Izbjegavajte izravan kontakt s kožnu generičkih voskova , ulja ili sedlo sapuna . Na bazi vode proizvodi također nije preporučljivo na koži . Određene vrste gotovih koža , kao anilin - obojena krzna , zahtijevaju proizvode namijenjene za njihovu njegu i čišćenje . Kada su u nedoumici oko kompatibilnosti nekog proizvoda s određenim kože , posavjetujte se preporučuju čišćenje i održavanje proizvoda i postupaka orginalnih proizvođača .
Osigurajte Vaše Koža je dug život

polica osiguranja može pomoći u zaštiti vaše kožnu ulaganja . Kada kupujete novi koža , istražite jamstvene programe koji su dostupni putem kože namještaja trgovaca popraviti slučajne mrlje , kao što je lak za nokte i ljubimac tjelesnim izlučevinama . Stručni popravak slučajnih opeklina, rebrima i suzama također pokriven nekim koža dobivena jamstva programa . Nisu svi koža jamstvo planova su isti , a neki izuzeci mogu primijeniti u vezi nemara ili zlouporabom kožnu garnituru .
Dodatne mjere

Unatoč grube vanjštine , koža je osjetljiva na proširenom topline i izloženosti svjetlu . Koža revitalizers i pčelinji vosak - based namještaja za nokte pomoći vratiti zapostavljen kožni namještaj koji je podvrgnut dugotrajnom izloženosti ultraljubičastih zraka ili drugih izvora topline, poput kamina . Neki raspucane i suhe koža može biti dobiveno vratiti u život s proizvoda koji su dizajnirani kako bi se poboljšala i vratiti prirodni sjaj . Ako je vaša koža postojeći namještaj ima rips , suze , mrlje ili opekline , razmislite o zapošljavanju ili savjetovanja kožnu profesionalni ostvariti restauraciju .

Kako Ukrasite sa slovom Likovi

Ako niste pokušali textorating - uređenje s tekstom - Sada jevrijeme da se pravopis . Montirati one stare ili velike ili vinil znakove na zid omogućiti posjetiteljima da na vašem domu znati gdje stojite . Bilo je to podupiru jednu, prevelike inicijal

Více >