Kako izgraditi kabinet s policom PEGs

Korištenje polica klinova izgraditi ormarića s podesivim policama . To jepristupačan način za dodavanje pokretne police na gotovo svakom ormaru . Rok klinovi instalirati u izbušene rupe na obje strane kabineta . Oni obično imaju 3/8-inch klin s 90 stupnjeva usne kako bi osigurao podršku za policu . Kabinet je sklopljen bez policama , koje se dodaju nakonkabineta je sastavljen . To činikabinet lakši i jednostavniji za graditi . Tipično , polica klin ormari se koristiti samo na gornjim ormarićima , iako nema razloga zašto ne možete ih koristiti na bazi ormarića . Izmjerite i Cut Srpski Srpski

Za početak mjerenja i rezanja strane , gornji i donji dio kabineta pomoću tablice vidio . Položite dijelove na rubovima u obliku ormarića sa strane preklapanjem rubova na vrhu i na dnu . Koristite pin zakivač priložiti strane na vrhu i na dnu , pucanje najmanje šest 1 1/2-inch pin nokte ravnomjerno raspoređene kroz strane prodrijeti u vrhu i na dnu na sve četiri strane . Akokabinet je da će se koristiti samo za komunalne ili pohranu svrhe , kao što su garaže kabineta , koristiti 1 1/2-inch Staples za bolje drži vlast . Pin nokti uvijek se koriste na gotovih tvrdo ormarića , jer oni ostavljaju maleni otvor koji se lako se napuni kitom .
Natrag i vrata

Koristitestol vidio izrezati komad od bilo lesonit ili 1/4-inch šperpločaiste veličine kao i kutija . Nanesite ljepilo na rubu na obodu kutije . Stavite natrag na kutiji , i koristiti sortirano pištolj pucati 3/4-inch Staples obodu raspoređene četiri inča apart . Također možete koristiti 3/4-inch vijke i bušilica /odvijač pričvrstite natrag u kutiju , ako to želite . Vitrine s polica klinova često grade bez vrata , ali ako su vrata želji , izrezati jedan komad šperpločaiste veličine kao i vanjskim rubovima okvira . Akoje otvaranje više od 24 cm širine , split šperploča na pola da bi dvoja vrata . Imate dva izbora za šarke : skriveno , što instalirati na unutarnjoj kabineta ; ili piano zglob , koji instalirati na van . Koristite skrivene šarke za gotovih ormarića . Klavir zglob obično se koristi na komunalne ormarića . Objesiti vrata na ormaru nakon što su polica klinovi i police instaliran .

Izbušite

polica klin sustav omogućuje police biti smješteni unutar kabinet na jedan - inčni vertikalnim razmacima . Svaka polica je podržan od strane četiri police klinova : dva na svakoj strani . Izbušite rupe na polici klin stranama po prvi izrade širok predložak 2 - inčni iz 1/4-inch lesonit . Smanjiti lesonit visini na unutarnjoj strani kućišta . Izmjerite i označite jednog inča razmake usmjeren na predlošku . Bušilica jedna rupa na svakoj oznaci pomoću 3/8-inch svrdlo i bušilica /odvijač . Stand predložak rumenilo s prednjeg ruba kabineta . Korištenje rupe kao vodič , izbušiti u stranama kabineta na svaku rupu na dubini od 5/8 inča . Stavite komad trake na svrdla za označavanje odgovarajuće dubine . Izbušite sve četiri rubova , prednje i stražnje strane za proizvodnju ravnomjerno podudarne rupe na obje strane ormarića za polica klinova .

Police i klinovi

Izmjerite širinu i dužinu kabineta iznutra. Izrežite policama 1/4 inča manji od mjerenja . Ovo je kako bi se spriječilo police od vezanja prilikom instalacije ili premjestiti ih . Izrežite na policama veličine pomoću stol vidio . Postavite polica klinova u rupama . Okrugli cilindar dio klin uklapa u rupu . To može biti čvrsto ; koristiti mali blok od drva iskoristiti cilindar u rupu , ako je potrebno . Stan 90 stupnjeva usne o klin suočava se podržati policu . Drugi usne o klin uklapa čvrsto protiv strani kabineta . Točka broj rupa po potrebi s obje strane da se su prostori u pravu . Stavite kvačice u odgovarajuće rupe na obje strane . Stavite police na klinova . Ako mislite na slikanje ili za dovršavanje kabinet , učinite to prije instaliranja police i vrata .

Pucnjava Area Dizajn ideja

S toliko filmova , televizijskih emisija i video igara usmjerena prema djeci ovih dana , djeca provode previše vremena gledajući zabavu stvoren za njih , a ne koriste svoje zamisli u igri . Mami dress- up područje potiče djecu da se igraju da vjeruju

Více >