# >> Dom i vrt >  >> Home Design & Decor >> prostirke >>

Kako napravitistepenice Rug

Ako imate stube u svojoj kući koja se izgrađena od drveta ili vinila , onda znate koliko je sklisko stepenište može biti kad hodate ih nose čarape ili papuče . Jedan od načina da se izbjegne potencijalne nesreće na svojim stepenicama je koristiti stepenice prostirke, koji će pružiti više vuče . Iako možete kupiti stepenice tepihe iz robne kuće , oni mogu biti skupi . To je osobito vrijedi ako imate puno stepenica za pokriće . Jedno od rješenja je da se stepenice tepihe sami pomoću jeftinog materijala . To je ono što vam je potrebno Srpski Vunene tkanine
Škare Pretraživati ​​sigurnosne igle
Temu
Needle
Fabric ljepilo
Nonslip prateći
Prikazati više uputa

1

rezali vunenih tkanina u trake površine oko 4 cm širine i 24 cm duga .
2

šivati ​​krajeve vune trake zajedno koristeći vunenu nit stvoriti tri duge trake koje svaka mjera 72 inča dugo .
3

Pin tri duge vunene trake zajedno na jednom kraju koriste sigurnosni pin .
4

pletenica tri vunene trake zajedno , a zatim pin drugi kraj vune pletenice koristite sigurnosni pin .
5

Omotajte vune pletenicu u 12 - inčnim ovalnog zavojnice , a zatim pin svitak zajedno po šavovima pomoću sigurnost igle .
6

šivati ​​ovalni svitak zajedno duž šavova koriste vunenu nit . Tuckkraj pletenicu ispod smotan sag , a zatim čvor nit na dnu tepih . Trim off višak nit sa škarama . Uklonite sigurnosne igle .
7

Pokrijte jednu stranu vune tepih s tankim slojem tkanine ljepila .
8

Izrežite komad nonslip podloziiste veličine kao stepenice tepih , a zatim pritisnite potporu na ljepilo - pokrivena tepih . Pustiteda se osuši ljepilo za 30 minuta , a zatim stavite tepih na jedan od Vaših stepenicama sa stranom Odustajanje .
9

Ponovite kako bi što više stepenice tepihe kao što zahtijevaju .


Kako kombinirati tradicionalne & Država tepisi

Raslojavanje tepihe može napraviti bilo mjesta osjećaju toplo i vitalno . Saznajte kako kombinirati tradicionalnom i zemlje tepihe stvoriti dinamičnu napetost koja se osjeća namjerno , nego nezgodnom prostora da se osjeća neoprezni . Izraz tradicion

Více >