Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> prostirke >> Content

Kontra Shag Rug

Kada je riječ o odabiru tepiha , postojerazličite stilove i tekstura uzeti u obzir . Međutim , ako ste zainteresirani za uistinu nezaboravne izgled za svoju sobu ,shag tepih može biti na vrhu vašeg popisa . Budući da ima više gomila od tradicionalnih opcija tepih , to definitivno ima izjavu kao dio svoje dekor . Korištenje shag tepih ima značajne nedostatke , međutim, i može se dogoditi da su pitanja povezana s ovom stilu sagove bi tološa opcija za vaš dom . Troškovi

Zbog Shag tepisi zahtijevaju više materijala od ostalih stilova tepiha , oni su obično skuplji . U većini slučajeva ,cijena sag varira ovisno o materijalu , s kožnim , antilop , vune i bambusa najskuplja vrste shag prostirke . Oni također zahtijevaju više održavanja nego druge prostirke , što može značiti dodatne troškove .
Teško očistiti

shag tepisi su obično teže očistiti od ostalih vrsta prostirke , jer pile je toliko dugo . Dirt , mrvice i druge nečistoće mogu lako pasti kroz slojeve , tako da dodatni napor je potrebno ukloniti nered jer vakuumu ne može lako ga pokupiti sa svim materijalom na putu . Shag sag duge gomila i čini ga više skloni mrlje . Kad tvari proliti ili brčkanje na tepihu , vaša sredstva za čišćenje, ne može doći do umrljana područja u svim slojevima hrpe .
Pogoršanje

Nije neobično za shag sag gomilu para za početak popustiti nad tijek njegovog života . Kao vlakna raspadati , što može početi pronaći komade saga cijeloj sobi . Rasplela dio tepih također može postatiprivlačna snack za kućne ljubimce , što može biti štetno za njihovo zdravlje . Dio shag tepih koji je popustio može sadržavati više prljavštine i krhotine jer je posebno teško očistiti ta mjesta .

Pogoršava Alergija Simptomi

Zbog shag sag duge pile je idealna za skrivanje prljavštine , perut i druge materijalne ostatke , to može utjecati na kvalitetu zraka u vašem domu i pogoršati simptome za alergičare . Shag tepih je i veća vjerojatnost da se luka grinje , što može biti štetno za pojedince koji imaju alergije, astmu i druge respiratorne probleme .

Nastanka Look

Shag prostirke bili su česti u interijer tijekom 1970-ih , tako da ponekad mogu imati aktualizacija izgled . Neki vlasnici se također žale dadugo gomila dajesobu ljepljiv osjećaj . Kao rezultat toga , to može bitiloša opcija za vaš dom , ako vam je draže gladak, suvremeni stil .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/rugs/1016066112.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.