Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> prostirke >> Content

Kako pronaći hipoalergena rugs

Početna interijera može biti neugodan za one alergične na pamuka, vune ili svile . Većina namještaj , uključujući i prostirke i tepihe , presvučena su tkanine izrađene od jednog ili mješavina tih materijala . Iako hypoallergenic tepisi su nekoć bilirijetkost , oni su sve više prevladava na komercijalnom tržištu , kao što su mnogi proizvođači tepih započeli izradu hypoallergenic podne obloge sa svojim alergijama sklonoj kupaca na umu . Ove prostirke često su izrađene od materijala kao što su bambus, morske trave ili sisal.Things što vam je potrebno
Mjerna vrpca
Pen
Notepad
Prikazati više uputa
1 < p > Mjera i snimanje dimenzije prostorije u kojoj će biti postavljentepih . Ovaj korak može nije potrebno ako se kupnjom mali ulazima tepih .
2

Posjetite lokalnu tepih i deka dobavljača i pitati prodavač o hypoallergenic opcija . Većina trgovina će imati mali dio prostora posvećen prostirke izrađene od prirodnih vlakana , hypoallergenic .
3

Odaberite tepih koji će nadopuniti dekor vašeg boravka . Većina hypoallergenic tepisi imaju tendenciju da bude jednostavna u izgledu , ali uzbudljive uzoraka ili boja može se naći u nekim trgovinama .
4

usporedite dimenzije svoje sobe s onima od dostupnih prostirke . Akoveličina koju trebate je rasprodan ili narudžbe na čekanju , možda ćete biti u mogućnosti da se dostavljaju u vaš dom nakon što je na raspolaganju .
5

kupiti svoj ​​tepih na internetu , ako ne postoje hypoallergenic opcije dostupne u vaš lokalni dobavljač . Budite sigurni da provjerite točne dimenzije prije finalizira kupnju .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/rugs/1016066129.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.