Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> prostirke >> Content

Alati za Pletena Rag prostirke

Fabric bilješke i stare odjeće koja vode do krpene vrećice mogu se reciklirati u šarenim , korisnih , čvrst pleteni bacanja prostirke . Pletenice traka od tkanine u jejednostavna obrt koji je bio uživao generacijama . Osim što je jednostavno za napraviti , što pleteni tepisi zahtijeva samonekoliko zajedničkih alata . Tkanina

Vuna jetradicionalna tkanina koristi u tepih pletenice . Stare vunene suknje , hlače , jakne i kaputi može se ponovno koristiti za izradu tepiha . Denim , pamuk i sintetičke mješavine se također mogu koristiti u izradi tepih . Ovi materijali nude više boja i tekstura opcija , ali su manje izdržljivi od vune . Ovi tepisi će trajati duže u niskim prometnim područjima . Bez obzira na koji tkanina se odlučite , pazite da koristite istu vrstu tkanina tijekom cijelog sag .
Rezači

Prilikom pleteni tepisi ,tkanina je izrezati na 2 - do 4 - inčnim trakama . Oštar par šivanje škare može obaviti posao . Međutim ,rotacijski rezač naći u prošivanje dijelu vašeg omiljenog šivanje dućan može obaviti posao brže . Ako koristite škare za rezanje trake , morat ćete označiti linije na tkanini osigurati ravno , čak i trake . Kombinirajući rotirajućeg rezača sa rezanje tepiha i rezanje vodič čini rezanje tkanina trake lakše jer možete rezati kroz više od jedan sloj tkanine na vrijeme .
Šivaći stroj
< br >

manjih tkanina trake su ušivenim zajedno napraviti tri duge trake pletenica zajedno . Iako je sasvim prihvatljivo da sašiti trake rukom ,šivaći stroj ne biposao idepuno brže . Trake su ušivenim zajedno pod kutom od 45 stupnjeva s jednostavnim ravnim bodom , ostavljajući ¼ - inch šav . Svaki šivaći stroj koji može šivati ​​ravnu liniju s ¼ - inch šav doplatak će činiti sasvim u redu za tu zadaću .


Pristranosti Tape Makers (opcionalno)

duge trake od tkanine su presavijeni prije pletenice kako bi se sakrili rubove tkanine . Fold nalikuje puta koristi za pristranost trakom . Duge rubovi su presavijeni u susret u sredini . Tada se traka presavijeni na pola po dužini . Iako je to lako može biti ostvaren rukom , početničke braiders možda žele ulagati jeskup od tri bias tape odluka . Bias traka makeri su metalne ili plastične cijevi dimenzija oko 2 inča dugo da su stavljeni u sredini . Fabric klizi kroz cijevi i stegnutim češerasti formi prisiljava tkanina odustati od sebe ispravno .

Iglu i konac

Kako su trake pleteni zajedno , Dobivena pletenica je namotan u krug ili ovalni i začinjena zajedno , koristeći zakrivljenu iglu ili šilo i teške nit . Šilo jezakrivljena igla koja je ravna i široka , ali ne i oštre. To se lako klizi između ekranom od tkanine za uvezivanje ne slučajno prolazio kroz tkaninu . Tupim vrhom igle zakrivljenim tepih se također može koristiti za uvezivanje . Teški tepih nit , pređa i konac su najviše izdržljiva izbor za uvezivanje tepih zajedno .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/rugs/1016066157.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.