Najbolje Shaggy tepisi

Mišljenja se razlikuju o tome najboljih čupavim tepisima i izbora , naravno ovisi o ukusu . Najbolji Shaggy tepisi razlikuju po rasponu cijena inebo je granica . Ako želite sag napravili u Indiji u odnosu na sag napravili u Danskoj , vlakna i tkanine mogu se razlikovati . Osjećaj ,izgled ipotkrovlje sag su ono što će odgovarati vašem osobnom ukusu . Flokati

Flokati je poznat kao najfiniji , luksuzna shag tepih već stoljećima . Izrađuju se u Grčkoj . Nabava Flokati jeinvesticija . Oni su ručni rad u Grčkoj od 100 posto vune iz Novog Zelanda . Oni su izvorno koristili pastiri tisuća godina zadržati toplo tijekom zimskih mjeseci . Flokati je tražen , senzualna i bezvremenski . Nebo je granica na cijenu , često na tisuće , iako je jeftinije verzije su dostupne .

Aros

Aros tepisi dati sličan osjećaj da Flokati . Oni su ručni rad novozelandskog vune u Indiji . Razlikuju se , međutim , jer su izrađene sa pust vune . Pust vuna se zapleteni s vodom , uznemirenost i topline kako bi stvorili snažni, izdržljivi materijal . Kao rezultat toga, tepisi su izdržljivi , ali mekan i ugodan . Oni mogu biti skuplji , ali se mogu naći na mnogim robnim kućama .
Tekla

Ova nova shag tepih tehnika se sastoji od kombinacije šarolik , pust Nordic ovčje vune , raznobojni fine vune i lana pređe . Tkanju oponašaizgled konfete , što je rezultiralo u bujnom , mekom , lofted tepihe koji stvara instant stranku ili zabavan pogled u svakoj sobi . Kasthall je osvojila nagrade za dizajn .
Bravoure

ruku čupava u Nizozemskoj fine nove vune ,Bravoure odiše luksuzom sa visokim potkrovljem i gusta gomila . Oni se prodaju po kvadratnom metru i po narudžbi .
Benson

Benson tepisi su čisti 100 posto vune , tkani sag proizvedene u Njemačkoj za Svakočovjeka proračuna . Pronađite ih u sanduk i Barrel ili Keramika Barn za štedljiv cijeni . Oni imaju duge , špageti -like pramenove koji stvaraju zabavno osjećati i izgledati . To je luksuz za manje .

Quinn

Quinn tepisi su slični Benson tepih u materijalnom , stilu i cijeni . Razlika jeQuinn je izrađena od pust vune , dajući joj više izdržljiv teksturu i punu izgleda stil .
Ljubav Krzno

Ljubav Krzno jeakrilna , promašaj krzneni tepih . To je mekani s debelim hrpi . Zabava i razigrani , oni dolaze u mnogim bojama . Ako želite izgled krzna bez krivnje , što jetepih za vas . Ohno je napravljen u Japanu i prodaju u robnim kućama .
Koža shag

najbolji kožna shag tepih je ručno izrađen od talijanske kože . Oni su čupava s pamučnom potporu . Dugi pramenovi meke , fine kože pod nogama napraviti za bogatim iskustvom . Oni mogu biti skupi , više od 800 dolara , a može se kupiti po specijalitet uvoznika , ali jeftinije knock- offs su dostupni za ispod 200 $ .

Kako to Utočište perzijski tepih

perzijski tepisi su umjetnička djela koje dodaju bogatstvo boja i zamršene obrasce za prostore koje su se nalaze . Iako su mnogi perzijski tepisi su strojno izrađene i danas , one koje su ručno rađeni su često dugoročne investicije koje se prenose s

Více >