Kako napraviti zasuna Hook saga

Izrada kvaka kuka tepih nije samo jednostavan , ali može biti jeftin zabava za cijelu obitelj . Bilo koju uzorak , od kit ili vaše mašte , i stari i mladi podjednako će se veliko zadovoljstvo u gledanju oblik dizajna . Napravljeno jednostavno pomoću kuka priložiti čvor rezanih komada pređe na platnu podlozi , od vas će biti u mogućnosti napraviti prekrasan sag koji bi mogli dokazati da sesredišnji bilo room.Things morat ćete
pamučna platna Pretraživati ​​Pre - cut pređe
kvaka Hook
zasuna Hook Rug Kit ( sadrži svegore)
pokazati više Instrukcije Screenshot
1

kupitizasun Hook . Najvažniji dio izrade kvaka kuka sag jekvaka sama Hook . Uglavnom ,navukao komad metala sa zasunom koji je povezan s drveta ručkom , ovaj alat je ono što će vam omogućiti lako i brzo stvoriti svoj ​​tepih . Dostupno na većini zanatskih dućana , oni dolaze u različitim veličinama i vaše korištenje ovisi o projektu , težina pređe i veličini platnu što će se koristiti .
2

rezanje vlastite pređe možda vrijeme trajati, ali jeodličan način dobivanja osloboditi od svih onih malih količina koje ste možda preostalo od ostalih projekata . Veličina pređe može varirati ovisno o projektu kojeg želite dovršiti . To također može varirati unutar tepih samog projekta , koji je dobio 3 dimenzionalni osjećaj . Imajte na umu da vaš pređe će morati biti presavijeni na pola kad se s obzirom na veličinu koju želite izrezati . Svaki rez pređe komad bi trebao biti manji od 1 1/2 " za standardni tepih . Iako bi to moglo bitiuzbudljiv projekt smanjiti svoj ​​pređe iz leftover pređe bilješke , rezanom pređe posebno za jezička kvačice je dostupan u širokom raznolikost boja i dužina , vaš izbor su različiti i uvelike će ovisiti o svom projektu i kako " ispucao " želite da bude.
3

Ispitati platnenu podlogu ćete koristiti za stvoriti svoju bravu kuka projekt . Iako je preporučljivo koristiti pamuk - based platno je , tu su i gume i drugih materijala na raspolaganju .korist za pamuk je da je vaš gotov projekt će biti mekša i najbolje od svega , može se prati . sama platnu sastoji se u niz malih trgova , poput rešetki papiru . za većinu kvaka za kopčanje , što će koristiti horizontalni užadi u svakom trgu . Imajte to na umu , ako dizajnirate svoj ​​vlastiti projekt . korištenje graf papiru će vam omogućiti da planirati svoj ​​dizajn mnogo učinkovitije . Kad početku svoj ​​projekt , ostavite oko 2 " od platnenih materijala koje graniče rubove ako je moguće . Uz to extra , od vas će biti u mogućnosti da se zapečatiti rubove projekta , imajući pređe čvrsto.
4

Započnite projekt uzimajući svoj ​​jezičak kuka alata i stavite jedan lanac pređe preko stabljike , upravo pod pokretnim zasun . Uzmi svoju udicu prema dolje i dovesti ga natrag gore , tako da su " utkana " alat pod jednim vodoravnim pramenom na platnu .
5

Uzmite vunu i dovesti ga okolo i kroz ubačenu kraju alat . Ti će učinkovito su napravili petlju . Lagano povucite kuku natrag kroz platnu , imajući držite krajevima pređe . Pokretna kvaka će se zatvoriti na kuku , hvatanje pređe i vraćaju kroz petlju . Nastavak povući nježno dok krajevi pređe su se izvukli . Vi ste napravili čvor nad jednom vodoravnom cjedilu platnu . Povucite krajeve pređe lagano stezati i nastavak projekta dok učinili .
6

Finish preklapanjem preko ruba doplatka i šivati ​​na stražnjem dijelu vašeg projekta . Ako želite, koristećiivica puta na raspolaganju ilijevo preko pređe , kvaka kuka rese ide sve na putu oko vašeg projekta .

Zašto tepisi Curl

? Curling je kad rubova područje tepih podići s poda . To se može spriječiti pomoću tepih pločica , traku ili čak preokrenuti valjanje tepih trenirati rubove ostati dolje . Činjenice Promjena vlage ili temperature , kao i pohranjivanje tepih smotan

Více >