Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Dijelovi i matrica >> Content

Trijem Post obrt Ideje

Stari trijem postova dodati seljački patinu za obrtničke projekte oko kuće . Bilo da se odlučite otići s dužnosti u prvobitno stanje sa slojevima mrve, boje da bi se otkrilo drveni donje strane ili pijeska i boje za svjež , svjež izgled , trijem postovi mogu obnoviti i ponovno s stilom . Kaput stalak ,stolić i police suneke od mnogih projekata možete dizajnirati oko trijem nakon nalaza . Ako ne možete naći stari post , krenite na izlet u željezari bi vidjeli nove mogućnosti . Kava Tablica

Ovisno o visini trijem post, izrezati post u tri ili četiri manje radnih mjesta da bi noge stolića . Opcije za vrh tablice su stari prozor , Ukošena komad stakla , a ploča od granita i iskrčeno drvene letvice . Osmislite nešto s karakterom miješanjemstarog s novim . Na primjer , ako imate nove trijem postove za nogu , traže se otkrije letvice od atmosferilija drva za vrh tablice . Isto tako , za stare trijem poštanskim nogama , izaberite gladak granita vrhu tablice.
Kaput stalak

Kombinirajte trijem post s metalnim kukama i bogatu nagnutih nogu stola do osmisliti originalan kaput stalak za vaš dom . Trijem poslije , ako je star, možete otići što je ili pijesak i boje bijele ili bilo koje druge boje kako bi se slagala interijer vašeg doma . Potražite okićen kukama u kovanom dizajna i pričvrstite ih na različitim razinama kako bi se zadovoljile različite visine od članova vaše obitelji . Koristite novi post i ukrasite ga s vintage kukama , koje možete naći na buvljacima , polovno trgovinama ili online .
Police

staviti dva trijema postove naslikao bijela ili srebrna na obje strane vašeg toaletni stolić u spavaćoj sobi . Cap postove s polica za džidža- knacks , kutije za nakit i knjige . Dodaj male kuke na postove i objesiti nakit od njih .
Kuhinja Post

Instalirajte trijem mjesto po vašem izboru u povoljan položaj u vašoj kuhinji . Instalirajte mjesto između counter vrh i ormarića na jednom kraju šanka . Ili , centrirati dva postove na jednom kraju otoka , iz suprotnog vrha do stropa za dodatni prostor za pohranu i arhitektonskog žalbe . Dodaj kuke oko cijelog post i koristiti ga za pohranu posuđe, lončića, colanders i druge često korištene stavke koje zahtijevaju brzi pristup . Boja trijemu Pošaljite razigrani naglasak boje kao što su Chartreuse , fuksije , limun žute ili crvene oxblood .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1016010861.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.