Matrica Ideje za zidove podruma i Stepenice

Uređenje podruma može bitiizazov , jer to može biti čudno oblikovani , nedostatak prirodnog svjetla i imaju utilitaristicke elemente dizajna . Kreativnost je bitno kada je u pitanju davanje podrumu face-lift . Pomoću šablone za bojanje zidova i stepenice jejeftin način za dodavanje zanimljive detalje, boje i teksture na svom podrumu . Šablone nude široku lepezu mogućnosti oblikovanja , tako da možete stvoriti idealan izgled za svoj ​​podrum . Faux Pozadina

pomoću šablone za izradu promašaj pozadina uzoraka može bitizanimljiv izgled za svoj ​​podrum . Ovisno o stilu koji želite, možete koristiti šablone za stvaranje formalne izgleda promašaj pozadinu ili funkier , više jedinstveni uzorak . Za više tradicionalnih ili vintage izgled , možete zaposliti ton - na - ton tehniku ​​kada stenciling . Jer boje su toliko slični , a zidovi će imati više trošne , izblijedjeli izgled . Korištenje geometrijskih oblika matrice može stvoriti podebljano promašaj pozadina dizajn , koja može biti idealno ako namjeravate koristiti svoj ​​podrum kao zabavno lounge prostor . Nekoliko tvrtki prodati šablone posebno dizajnirane da izgledaju kao pozadinu , ali također možete kombinirati različite šablone stvoriti svoj ​​vlastiti jedinstveni uzorak . Bonus stenciled pozadina je da je mnogo lakše ukloniti nego tradicionalne pozadinu , ako se odlučite ukrasiti u budućnosti .
Faux Arhitektonski Detalj

Jer neki podrumi počinju kao skladišni prostor i pretvaraju se završio stambenog prostora kasnije , oni ne mogu imati najzanimljivije arhitektonskih detalja . Pomoću šablone za izradu ove detalje na zidovima mogu dati sobi više dovršen izgled . Šablone su dostupni da oponaša izgled panela lajsne na zidu , koji može pomoći vaš podrum pojavljuju sofisticiraniji . Vi svibanj također koristiti šablone za izradu promašaj prozore ili kamin na vaše zidove podruma . Dodavanje pojedinosti poput ovih može dati običan prostor poput podruma više vizualnog interesa , te omogućiti mnogo kreativnosti na Vašoj strani .

Stenciled Stepenice Trkači

Umjesto ostavljajući svoj ​​podrum stepenice golu , razmislite o dodavanju šablone koje daju izgled tepisima trkača . Pre -made matrice su dostupni za tu svrhu , ali također može stvoriti domaće šablone kombiniranjem različitih uzoraka . Možete čak stvoriti izgled trkača ili sagove koje vidite u trgovini , štedi sebi novac i održavanja vrijeme . Kad slikanje s matricama na vrhu stubišta , budite sigurni da bi se izbjeglo visokog sjaja boje , jer oni su često previše sklizak za područja s teškim noga prometa .
Slova

za zabavu , hirovita pogled na svoje podrumske stepenice, stenciled citati ili natpisom na prednjoj svakom koraku može bitiidealan izbor . Abeceda matrice su dostupni u širokom rasponu stilova , tako da možete birati između podebljanim slovima ili osjetljivim malih slova , ovisno o izgled koji želite. Kada je riječ o odabiru što napisati , biti kreativni . Možete probati jednu rečenicu , kao što su " Dođi gore ", ili personalizirati svoje stepenicama uključiti članove obitelji ' imena, omiljene sportske momčadi ili tekstove pjesama . Kada se spremala slikati , to jedobra ideja da se vrpca matrice zajedno , tako da je lakše dobiti slova poravnati.

Kako napraviti krumpir Print Wall Art

Krumpir print zid umjetnosti je jednostavna i dodaje kreativni i topli uređenje dodir zidova. To jeniska projekt uređenja trošak koji donosi eklektičan stil u svoju kuću da se gosti će komentirati vrijeme i vrijeme opet . To je ono što vam je potrebn

Více >