Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Dijelovi i matrica >> Content

Što je925 Silver ocjena

? Srebro ima ocjene temelje na tome kako čista je , i što vrste drugih materijala koji je u kombinaciji s . Čisto srebro ima ocjenu 999 , čime se osigurava 99,9 posto čistoće ocjena . Srebrni s 925 ocjena je 92,5 posto čista , te je poznat kao srebra . Sterling srebro ima široku paletu aplikacija , ali ovaj materijal se uglavnom koristi u izradi nakita i pribora za jelo . Razmatranja

Proizvođači obično unište nakit ili pribora za jelo s brojevima " 925 ", što znači da oni koji su se komad iz 92,5 posto srebra i 6,5 posto bakra . Bakar je legiran srebrom , jer srebrna počinje gubiti boju kada je izložen zraku. Dok Sterling pribora za jelo, još uvijek se mora redovito čistiti ,kombinacija dvaju metala pomaže usporiti proces tamnjenja .

Prednosti

ljepota komad srebra povećava s dob . Izgled poprima mekom sjaj tijekom vremena , poznat kao patinom . Budući srebro je rastezljiv, što znači da to može biti u obliku lako ,razne razraditi dizajne može biti izgrađen , pružiti sofisticirani izgled za jelo ili nakit . Od čistog srebra je mekani , korištenjem srebra podržava unaprijeđeni trajnost nakita i pribora za jelo .


Vrste

Dok srebrni sa 925 rejtinga obično uključuje i srebro bakra ,točan sastav srebra varira . Ponekad će se kombinirati proizvođači druge materijale , kao što su cink , silicija ili platine u smjesu za poboljšanje obradivosti i trajnost . Srebra se mogu koristiti u mnogim vrstama proizvoda . Stari srebrni tipično je Sterling , osim srebrnim vrčeve i ploče . Sterling srebro također koristi u ogrlice, prstenje , privjesci i broševi .
Identifikacija

U većini slučajeva , identificiranje srebra zahtijeva gleda na dnu komad pribora za jelo . S prstenje , proizvođači unište tu informaciju unutar benda . S ogrlicom , crafters pružiti ove informacije pokraj kopčom . Obično ,zemlja proizvodnje i čistoći komadu su urezani u komadu . Brojke bi trebao pročitati " 925 ", koji će se uvjeriti daje komad srebra .
Upozorenje

Dok srebra nudi manje skupe alternativu drugim materijalima nakita , kao što je zlato ,postoji nekoliko nedostataka . Neki ljudi imaju alergije , kada nosi nakit srebra , uglavnom zbog reakcija na bakar u komadu . Za pribora za jelo , srebrni zahtijeva često održavanje , jer tamnjenja brzo kvari ljepotu u komadu . Osim toga , srebra može biti izgreban lako iz abraziva , i brzo postaje izgrižen s izloženosti soli .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1016010935.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.