Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Dijelovi i matrica >> Content

Kako matrica Stepenice

Ako ste ikada stenciled zid granicu onda već znate kako slikati se ustaju vaših stepenicama . Ustaju seravna horizontalna drva da vas se suočava , kao što hoda do niza stube . To nijedobra ideja da se slikati s gazišta stuba zbog količine odjeće, obuće i suza da gazišta stepeništa potrajati od ljudi svakodnevno penjanja i spuštanja ih . To je ono što vam je potrebno Srpski Primer Srpski Cover kaput boje
četke
matrica Screenshot Stencil slikati
stencil četke , različitih veličina
vlažnom krpom
Katranizirati , obojiva Srpski katranizirati pištolj
kartona Screenshot olovku Screenshot Vladar Screenshot Bušilice
Marker
samoljepljiva traka Pretraživati ​​papirnate tanjure Pretraživati ​​Voda
Novine
Clear laka
< br > Prikaži više uputa
1

Pripremite stepenice ustaju . Obrišite ih čistom, vlažnom krpom . Ako postoje pukotine ili rupice , napunite ih s bojom mogućnosti zatvaranje pukotine .
2

Paint premaz na ustaju , ako nisu već obojana . Neka se suši , a zatim se bojite boju pozadine , ako ste se odlučili koristiti jedan .
3

napraviti predložak za obilježavanje težištima svaki ustaje smetaju vertikalno i horizontalno . Izrežite komad kartona na točnu veličinu ustaju . Označite srednji bodova . Koristite papir rupa bušiti napraviti rupe na svakoj od maraka . Položite predložak protiv lica svakog ustaje i stavite oznaku olovke u svaku rupu .
4

Za početak stenciling na top- većina ustaje . Izmjerite matrica vertikalno i horizontalno i označiti srednju točku jedni na matrica . Poravnajte oznake na predlošku s olovkom tragova na stepenice ustaju . Učinite to svaki put kao da je bitno damatrica se stavlja na svaku ustaje u identičnom položaju kao i svi drugi . . Tapematrica na mjesto s karticama samoljepljiva traka na uglovima
5

Stavite neke od matrica boje ( specijalna boja koja dolazi u malim 4 unca boca ) na paleti - papirnati tanjur djela i za to . Jeste vodu i neke novine pri ruci . Staviti suhe matrica četkom -okrugli , prirodni þetke tupim rez savjet - u matrica bojom . Sljedeća slavina tupi kraj čekinje na novine i utrljajte čekinje oko na novine u kružnim pokretima na off učitati neke boje .
6

Dodirnite matrica četkom na to matrica , ostavljajući boje na ustaje gdjematrica je odrezati . To daje stippled boje izgled . Ili , još jedna od tehnika je vrtlog čekinje kista okolo u malim krugovima . To će dati mekši izgled boje . Nakon toga ustaje završi , ponovite postupak s ostalima .
7

Nakonstenciling osuši barem jedan dan , vratiti se i slikati se na 3 do 4 sloja prozirnog poliuretan lakom za zaštitu stenciling s jasnim tvrdi kaput .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1016010944.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.