Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Dijelovi i matrica >> Content

Kako naučiti matrica

stenciling jeatraktivno uređenje tehnika koja uključuje primjenu dizajn boje preko prethodno oslikane površine . Stenciling može biti učinjeno na zidovima , stolarije , prozora i namještaja za ukrasne i inovativnim dodir . Stenciling žalbe na mnoge dekoratera , jer to ne zahtijeva određeni umjetnički talent za stvaranje lijepe dizajne . Stenciling također ne zahtijeva opsežne materijale ili alate za proizvodnju lijep dekor na različitim površinama . To je ono što vam je potrebno Srpski mamaca ili acetatftalat matrica list
Level
zaštitnu traku
Stencil slikati
Stan matrica četkom
papirnati tanjur Screenshot Papirnati ručnici
Vladar Srpski deterdžent za pranje posuđa
Voda Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Pripremite površinu predmeta koji se stenciled . Za najbolje rezultate ,površina mora biti glatka . Akopovršina je slikano ,ravna boja preporuča umjesto sjajnom ili polu - sjaja boje .
2

Postavite matrica na površini . Koristite razinu kako bi bili sigurni da jematrica je ravno . Kada ste zadovoljni damatrica je ravno i pravilno postavljena , privremeno trakom matrica na površinu s samoljepljiva traka .
3

Postavite male dabs matrica boje boje na papirnati tanjur na koristiti kao palete .
4

Umočite samom rtu matrica četkom u prvu boju laka . Uklonite višak boje s kista tako da dabbing na papirnatom ručniku . Odgovarajuću količinu boje na kist bi trebao biti minimalan ; Četkica treba činiti prilično suhe . Boja se nanosi u šabloniranje mnogi tankih slojeva boje i ne tako guste, neurednih slojeva .
5

Dodirnite kistom na stencil otvore kratkih , laganih pokreta . Boja će se primijeniti kroz niz mnogih kratkih dodira s četkicom . To će stvoriti čak i količinu boje . Nastavak kuckanje četkom dokboja je boja tamno kao željenu. Reload četku s dodatnom bojom kada je to potrebno .
6

Koristite drugi matrica četkicu za promjenu boje boje . Učitavanje matrica četke svi na isti način i primijeniti boje na isti način . Ako je potrebno preseliti matrica uz površinu , pažljivo uklonite matrica i repozicionirati ga dodatne zaštitne trake . Budući da je količina boje nanesene na površinu tako minimalan , to nije nužno čekati da se boja suši prije uklanjanja matrica . Uvjerite seslikati i dalje biti ravna pomoću razinu , ako je potrebno .
7

Izvadite matrica s površine kada završite . Očistite sve alate s deterdžent za pranje posuđa i vode . Osušite boje četke potpunosti .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1016010979.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.