Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Dijelovi i matrica >> Content

Kako ukloniti pečat Ink od odjeće

Izrada projekata s bonovima jastučići i tinte jezabavan projekt za mlade i stare podjednako . Nažalosttinta s markom slabljenja ponekad može doći na odjeću . Postoje neke stvari koje mogu pokušati ukloniti tinta mrlja prije nego što postane trajna . To je ono što vam je potrebno
Bowl
1 QT . Topla voda
½ žličice . deterdžent za pranje suđa
1 žlica. amonijaka
1 žlica. bijeli ocat
alkohola
Clean, upijajući jastučić
Bleach
kapaljke
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Uvjeriteodjeće je prati. 6. daje upute za ne - perivim tkaninama . Pokušajte ukloniti pečat pad tinte mrlju što je brže moguće .
2

Pripremite mješavinu 1 povjerenju . topla voda, ½ žličice . deterdžent za pranje suđa i 1 žlica . amonijaka u dobro ventiliranom prostoru . Namočite obojeni dio odjeće za 30 minuta . Dobro isperite . Akomrlja ne nestane , i dalje na korak 3 .
3

Kombinirajte 1 litru tople vode i 1 žlica . bijeli ocat . Potopiti mrlju tinte za jedan sat . Ovaj korak može ne rade uopće na pamuk ili lan . Isperite odjeće dobro i pustite da se osuši na zraku . Ako je mrlja i dalje postoji , prijeđite na 4. korak .
4

nanesite alkohol na mrlju . Možda ćete morati razrijediti trljanje alkoholom . Testirajte se na nekom neupadljivom mjestu prvi . Kadmrlja olabavljuje , izbrisat tekućinu i mrlja s čistom, upijajući jastučić . Dobro i osušite na zraku isperite . Akomrlja ne nestane , i dalje 5. korak.
5

Mix izbjeljivač , bilo ne- klor i klor , ovisno o tkanini , prema paket smjerovima . Dopustiteodjeće potopiti u izbjeljivač smjesu . Izvadite iz izbjeljivač smjesu , isperite i ostavite da se osuši na zraku .
6

mrlja ne može prati tkanine s vodom . Koristite kapaljke nanesite mješavinu 1 povjerenju . topla voda, ½ žličice . deterdžent za pranje suđa i 1 žlica . amonijak spremnika mrlja . Neka odjeće sjesti za 30 minuta . Pomoću kapaljke isperite mrlju .
7

Ponovite korak 4 akomrlja ne nestane . Kada završite , isperite mrlju s vodom u kapaljke .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1016011000.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.