Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Dijelovi i matrica >> Content

Kako prilagoditi obične Zavjese s tkanina Paint

< p > tkanina boja daje vam jeftin , ali kreativan , način da se prilagodite obične zavjese . Boje su dostupni u širokom rasponu boja , zajedno s metalik i blista , u obliku boje, markeri i sprejevi . Koristite matrice , marke ili slobodnom rukom potezima napraviti redovite dizajna za granice ili allover tisku , ili izraziti sebe sa slobodnom rukom slikarstva . Vi ćete stvoriti jedan-of - a-vrste zavjesa dizajn prilagoditi svoju sobu . Screenshot Priprema za Paint pregled < p > Većina tkanina boje raditi na pamuka ili pamuka mješavina tkanine , ali boje može varirati . Pročitajte naljepnicu prvo kako bi se osiguraloboja je kompatibilan s vašim zavjese tkanina . Operite i osušite zavjese prije nego što započnete , i željezo za uklanjanje bora . Stavite plastičnu foliju ili dropcloth na podu i širiti zavjese ploču preko njega . Tape dolje zavjese rubova maskirne trake , ili težinu ga s konzerve hrane , da bi ga na mjestu . Koristite male komadiće samoljepljiva traka za označavanje smjernice za stavljanje šablone ili pečat motive . Držite papirnate ručnike, vlažne krpe , jednokratnu pjena ploče i pjene zanatskih četke ili brayer blizini . Nakon što završite , nekaboja suha i topline - set , ako je potrebno , u skladu s uputama za uporabu .
Zapanjujući šabloniranje pregled < p > Možete birati između brojnih slikati dizajna komercijalno dostupnih , ili napraviti svoj ​​vlastiti rezanjem dizajn u zamrzivač papira , pomoću obrta nož . Željezozamrzivač papira matrica za zavjese i ispunite ga s bojom ; zatim oljuštiti papir . Možete se prijaviti na boju s pjenom četkica za mazanje , crtanje točaka četkom, morske spužve ili kozmetički spužvom . Spread tanki sloj boje na tanjuru pjene i umočiti funkcije u nju , a zatim se primjenjuju na matrica prostora na tkaninu . Svaki alat daje drugačiji učinak , tako da vježbaju na staro tkanina prvi. Očistite šablone nakon upotrebe , a što je potrebno da bi dizajn rubova svjež .
Splendid označavanje pregled < p > Za većinu tkanine , štancanje jednostavne , podebljano oblika daje najbolje rezultate . Koristite komercijalne marke , ili napraviti svoj ​​vlastiti rezanjem oblik iz pjene list obrt i držeći se za drveni blok s vodootpornim ljepilom . Za korištenje pečat , nanesite tanki sloj tkanine boje na tanjuru pjene , pomoću brayer ili pjene obrta četkom . Pritisnite pečat u boju sloja , a zatim ga čvrsto i ravnomjerno na tkaninu . Zatim ga podignite ravno prema gore . Također možete nanosimo izravno na pečat s vrhom kista pjene . Očistite pečat između namjene kao što je potrebno da bi sliku oštar. Ako koristite više od jedne boje boje , napraviti poseban pečat za svakog , ili očistiti pečat dobro i pustiti da se osuši prije nego što se mijenjaju boje .
Prostoručno Slikarstvo pregled < p > Sve ide kada vas pregledati svoj ​​zastor ploču kao prazno platno . Koristite tkanina markere ili boje boce s uskim savjeta za pisanje ili crtanje svoju viziju bojom . Kopirajte pjesmu ili citat u velikom , pun krivina rukopisom cijeloj zavjese ploči . Povećati vašeg djeteta umjetnička djela s projektorom i tragovima na ploči zavjese s markerima , a zatim ispunite ga s bojom . Također možete napraviti sažetak nacrtima slučajno pouncing dva ili tri boje boje s morskom spužvom cijelom zavjese . Kombinirajte metode slobodnog oblika s markicama ili matrice . Na primjer , pečat šarene granicu cvjetnih oblika , a zatim boje slobodnom loze i lišća povezuju motive .

od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1016133884.html
Prethodna:
Sljedeća: No
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.