Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> vaze >> Content

Kako organizirati suhe trave u Tall Vaza

visoka vaza treba dogovor s visine uravnotežiti velikih razmjera u vazi . Jedan od načina da dodate visinu koristi ukrasne trave , koji se može pretvoriti u aranžmana na vlastitu . Suhe trave će trajati kroz više sezona ili se mogu otpustiti u skladištu dok ih želite ponovno koristiti . Očuvati trave uzgajaju u svom vrtu ili ih prikupiti iz divljine . To je ono što vam je potrebno
Škare Pretraživati ​​String ( opcionalno )
Accent biljnih tvari ( opcionalno )
aerosola laka ili laka za kosu ( opcionalno )
Prikazati više uputa
1

Odaberite razne suhih ukrasne trave , kao što Pampas trava , divlje trave , fontana trave , iz plovila trgovini . Ili suhe trave dobivenih iz svog vrta ili divljini ih vezali u snopove te ih visi naglavačke na suhom , tamnom , toplom mjestu s dobrom cirkulaciju zraka tijekom jednog do tri tjedna.
2

Cut svoj najviši trave udvostručiti visinu vaze , i stavite ih u vazu . Time se uspostavlja uravnoteženo siluetu za svoj aranžman .
3

Izrežite više trave na različitim visinama i rad od leđa prema prednjem dijelu vazi ispuniti u dogovoru , završivši s najkraćim trave u prednja . Da bi dogovor da će se pogledali sa svih strana , stavite najviša trave u sredini vaze i najkraći trave oko rubova .
4

Dodaj akcentima na travnatom dogovoru . Pokušajte stabljike žita , suhog cvijeća , šarene obojenom Pampas trava ili cattails . Mijenjajte visine naglasku materijala , te koristiti tri ili pet za svaku stavku .
5

Prikaz suhe trave aranžman na stol, ormar , kamina ili na podu .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/vases/1016011018.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.