Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> vaze >> Content

Dekoracija Ideje za velike vaze

Koristite velike vaze dodati ukrasni detalj u bilo koju prostoriju u kući . Prilagoditi korištenje vazi na razinu formalnost sobi , a soba je trenutni stil . Bilo da se odlučite napuniti vazu s velikim cvjetni aranžman ili se odlučiti za manje konvencionalnim ukras sheme s vaze , mogućnosti za uređenje s velikim vazama su naizgled beskrajne . Cvijeće

Stvoriti veliku cvjetni aranžman za popunu veliku vazu za mirisne i šarene dodir u svakoj sobi . Odaberite cvijeće na temelju sezone , opredjeljuju za duge stabljikom cvjeta popuniti veliku vazu . Cvijeće s velikim cvjeta također su prikladni za velike vaze , pa Peonies i hortenzije su dolikuje izbori . Drugi mogući cvijeće uključiti u velike vaze su tulipani, suncokreti ili orhideje . Visina od orhideja će dati još i veći pogled na vazi .
Plasman

Stavljanje velike vaze u raznim lokacijama unutar svoje kuće može dodati jedinstveni ukrasne dodir . Ispunite vazu s dugom stabljikom zelenilom i stavite ga na podu u spavaćoj sobi za učinak mali , elegantan " stablo . " Stavljanje velike vaze po kadi dodaje spa - kao što osjećate u kupaonicu . Set dvije identične vaze na oba kraja širokog kamina za klasičan izgled . Druga mogućnost je da se velike vaze na konzole stol na ulazima ili iza kauč za jednostavnu poboljšani stil .

Jedinstvena
Punila

Stavite vazu za koristiti kao praktični predmet , kao i dekorativni naglaskom na sobi . Na primjer , koriste velike , jasne vaza kao nositelja za stabljika bambusa koji može poslužiti kao zidne šestar za sobu ; stavite vaze na konzole stol ispunjen s visokim bambusa stabljike odvojiti različite životne prostore , kao što su između kuhinje i obiteljske sobe . Druga mogućnost je da ispunite vazu s predmetima koji Accent temu sobi dekor . Na primjer , napuniti veliku jasnu vazu s raznih školjki za plažu - tematske spavaćoj sobi ili stambenog prostora .
Prazne Vaze

koristiti velike vaze kao vlastiti ukras za njegovan izgled ; oni ne moraju biti popunjena s bilo donijeti stil u sobi. Na primjer , odabrati tamniju vazu dotjerati jednostavan stolić u vaš životni prostor ili kao osnovni sredinu za svoj stol u blagovaonici .

Vaza s jedinstvenom interijeru je također pogodan da se ostavi prazna ; Na primjer, akovaza ima kontrastne boje slikano na interijeru , ostavite ga prazno prikazati taj detalj . Tiskane vaze ili vaze u suvremenim oblicima i dizajna često čine dovoljno u priopćenju na vlastitu da oni ne zahtijevaju dodatne punila dodati ukras u sobi , pogotovo ako su velike . ( Referenca 4 )


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/vases/1016011052.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.