Kako prikazati vaze u Domu

Vaze u rasponu od sitnih bud stilu vaze za grand - size vaze kao visok kao osoba . Svaki vaza mogu biti raspoređeni unutar dekor kuću ili sobu kako bi stvorili učinakhomeowner želi . Osnovno pravilo za uređenje objekata ukazuje na to da poput velikih predmeta , kao što su dva identična velike vaze, biti postavljen simetrično , kao što se na obje strane vrata kako bi se stvorili vizualnu ravnotežu , ali pravila se mogu podijeliti na gode oku . Vaze koje nisuiste veličine i oblika mogu se grupirati u setovima od tri ili pet . Vaza zbirki poput zidnih pupoljak vaza može montirati ili okupljeni u većem broju . Jedna vaza može biti prikazan samo ako se uklapa u prostor ispravno . Upute Screenshot
1

Rasporedi male i identične vaze u nizu ili uzorak . Ovi jedan cvijet vaza može se postaviti na stol ili obješen od nositelja zidnim . Vaza icvijeća ili predmet unutar vaze trebaju biti jednaki ili međusobno nadopunjuju za ovu vrstu naplate da izgleda dobro .
2

Grupa sličan obliku ili boji vaze zajedno u setovima od tri ili pet . Složite vaze s visoka ( prema nazad ) niske ( prema naprijed) . Ove vaze može stajati samostalno , bez cvijeća .
3

Postavite velike izjavu vaze simetrično ili no oni gode oku na entryways , pored kamina ili kadriranje pogled ili vinjetu . Ovaj tip vaze trebaju biti slične ili identične veličine, oblika , dizajna i motiva .
4

Cluster sličan obliku vaze u različitim bojama kako bi stvorili sredinu za stol u blagovaonici . Kravata sve vaze zajedno ispunjavanjem vaze s identičnim cvijeća i zelenila . Rasporedi jači vaze do centra i kraće vaze prema van .
5

Mjesto singl veće vaze na stolovima koji su dovoljno veliki da podržavaju cvjetnu zaslon . Ispunite vazu s cvjetni aranžman . Akovaza je stavljen na stranu stola , uravnotežiti vizualnu težinu s drugom objektu ili skupini objekata na drugom kraju stola . Primjer : . Koristite veliku vazu s cvijećem na jednom kraju kauč stol , a skupina svijećnjaka na drugoj strani za ravnotežu
6

Centarvelika vaza o krugu i ukrasne stolovima kaoistaknuta predmet za stolom . Stvaranje cvjetni aranžman unutar vaze koja se može vidjeti jednako dobro na svim stranama .

Vorherige Seite

Nächste Seite

Kako koristiti ananas vaze

Pravi ananas nisu prikladni za trajni dekor , ali će dodati egzotičan dodir u vaš dom ili živnuti tropska stranku kao što luau . Napunite ih s punim , tropskog cvijeća , poput hibiskusa ili orhideje , ili koristiti ananasa vazu kao jelo koje služe za

Více >